Wepublic’e gitmeniz için 10 neden

Güncelleme Tarihi:

Wepublic’e gitmeniz için 10 neden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2016 14:58

Akmerkez’in 40 yıllık Beymen’i değişti, çok başka bir yere dönüştü. Artık adı Wepublic. Çok daha makul fiyatlı, çok daha genç, çok daha markayı bünyesinde barındıran bir hal aldı. Hazırlıkları üç yıl süren, son dönemin en çok konuşulan konsept mağazasını teftişe çıktım.

Haberin Devamı

1- Bu kaydırak gerçekten de müthiş!
Wepublic hem çanta hem ayakkabı hem hazır giyimde ruhu genç, modayı takip eden, ulaşılabilir fiyatlarda sezonu yakalamak isteyen müşterilere odaklı. Amma velakin bir evlat sahibi olmamdan kaynaklı dikkatimi önce kaydırak çekti. 14 metreden kendimizi aşağı bırakmak için biraz sıra bekledik ama çok eğlendik. 

Wepublic’e gitmeniz için 10 neden

2- Özel kapsül koleksiyonlar
Kadın katında da erkek katında da çok büyük bir Jean duvarı var. İkisinde de yaklaşık 20 marka bulunuyor. Fiyatları 300 TL-800 TL arasında. Jessica Alba’nın Diesel’le birlikte yaptığı kapsül koleksiyon Türkiye’de ilk kez Wepublic’te. Mavi Jeans, denimdeki tek Türk marka. NYDJ’nin bir beden küçük gösteren pantolonları da denim’in ilgi çeken ürünleri arasında.

Haberin Devamı

3- The Look size yol gösteriyor
Mağazanın içinde bir de stil danışman var. Mağazaya geldiğinizde sezonun trendini anlatan askılar görüyorsunuz. İsimleri The Look. Her ay değişecek askılar bu ay patch work teması üzerine yoğunlaşmış.

Wepublic’e gitmeniz için 10 neden

 

4- Kişiselleştirmek isteyenler için Wedesign hazır bekliyor
Katın tam ortasında demir bir bölme. İçinde baskı ve işleme makineleri var. Burada satın aldığınız ürünü size özel hale getirmeniz mümkün. İster baskı ister işleme yapabilirsiniz. Hazır baskı ve işleme kalıplarının fiyatı 20-50 TL arasında değişiyor.

5- Ayakkabı da iddia büyük
Wepublic, Türkiye’nin en büyük kadın ayakkabı katına sahip. 70’i aşkın markanın, 600’e yakın modeli bulunuyor. Yer alan exclusive ayakkabı markalarından bazıları ise şöyle: Pretty Ballerinas, Ines De La Fressange, Joules, Colors Of California, Rachel Zoe, Pour La Victoire, Vince Camuto.

Wepublic’e gitmeniz için 10 neden

Haberin Devamı

6- Mehry Mu’dan özel çanta
Çantada fiyat ve tarz olarak çok çeşitlilik hâkim. 225 TL’den başlayan çanta fiyatları 8 binlere ulaşıyor. 200’den fazla model ve renkleri var. Ayrıca çanta katının bir Türk süprizi var. Mehry Mu markası Wepublic’e özel üzeri mesajlı naylon bir serisi yapmış, şu anda kapışılıyor.

7- Bastığınız yere dikkat!
Wepublic’in dekorasyonunda çok özel dört Zeki Müren halısı kullanılmış. Kurulurken, tasarımcıları Kapalıçarşı’da dolaşırken önce halıları görüyorlar, ardından halıların Zeki Müren’in olduğunu, hatta dokumasında bile bizzat desenlerle ilgilendiğini öğreniyorlar ve bu güzel renkleri de Wepublic’e katmak istiyorlar. Yani mağazayı gezerken bastığınız yerlere dikkat. Kadın hazır giyim katında eski kapılar göreceksiniz. Onlar nedir biliyor musunuz? Pera Palas Jumeriah’ta daha önce kullanılan kapılar. Hepsinde tarihin izleri var.

Haberin Devamı

Wepublic’e gitmeniz için 10 neden

 

8- Genç bir Dice Kayek
Dice Kayek’in ilk defa çıkardığı gençlere yönelik Dice koleksiyonu da sadece Wepublic’te sunuluyor. 25 parçalık bir koleksiyon. Tüm dünyada tanıtılan koleksiyon daha genç ve ulaşılabilir olmak adına farklı materyallerle hayata geçirdi.

9- Kendall & Kylie de burada!
Kendall & Kylie markası, hazır giyim koleksiyonuyla Türkiye’ye ilk kez geliyor. Hem reality şovlarıyla hem de kişilik olarak çok ön planda olduklarından şu anda hazır giyim koleksiyonu dünyada büyük ilgi görüyor ve Türkiye’de sadece Wepublic’te bulunuyor. Yüksek bel pantolonlar ve kısa kesilmiş bluzlar, üzerine bomber gibi tek parça ürünler dikkati çekiyor.

Haberin Devamı

Wepublic’e gitmeniz için 10 neden

10- Daha başka?
İngiliz stilinde tasarlanan parfüm kütüphanesi enfes kokan bir müze gibi gezilebilir. Diyelim ki yoruldunuz. Sizi Seslenen Kitap’ın koltuğuna alalım. Takın kulaklığı kulağınızı, basın ekranın tuşuna isterseniz Mert Fırat’ın sesinde Sabahattin Ali’den Kürk Mantolu Madonna isterseniz Ayça Varlıer’in sesinden Suat Derviş’den Fosforlu Cevriye.

Wepublic’e gitmeniz için 10 neden

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!