Wagner G.Antep'te

Güncelleme Tarihi:

Wagner G.Antepte
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2011 00:00

Gaziantepspor, yeni transferi Wagner Ferreira Dos Santos ile 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Brezilyalı orta alan oyuncusu, Gloria Otel Konferans Merkezi'nde, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın da katıldığı törende kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Wagner, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, Türkiye'de ve Gaziantepspor'da bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, Brezilya Milli Takımı'na seçilmek ve Gaziantepspor Kulübü tarihinde önemli bir yere sahip olmak istediğini söyledi.

Brezilyalı futbolcu, şöyle konuştu:
“Gelmeden önce birçok teklif aldım, ancak hepsini geri çevirdim. Türkiye'de, Avrupa'da oynamak istiyordum. Gaziantepspor gibi büyük, kaliteli takımda devam etmek istiyordum. Burada oynayan, buradan gelip geçen arkadaşlarım da olduğu için Gaziantepspor'u seçtim. Buraya gelmemdeki amaçlardan birisi, iyi bir performans gösterirsem Brezilya Milli Takımı'na seçilmek, neden olmasın. Kulübün tarihinde önemli yer tutan futbolculardan birisi olmak istiyorum.”

Wagner, Gaziantepspor ile ilgili bilgi alırken, Gaziantepsporlu eski futbolcu Tabata, şu an takımda bulunan Ivan ile görüştüğünü, Beşiktaşlı Bobo'nun da takip ettiği bir oyuncu olduğunu ifade etti.

BAŞKAN KIZIL

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, yapılan bu transferlerle bir lig şampiyonluğu hedefi olup olmadığı sorusuna, “Şehrimizde yaşanmamış bir başarıyı benim dönemimde yaşatmak istiyorum” yanıtını verdi.

İbrahim Kızıl, şöyle konuştu:
“Şampiyonluk filan bir şey demiyorum. Ben bir işadamıyım, bu işi zevk için yapıyorum, futbolu çok seviyorum. Ben istiyorum ki benim şehrimde şu ana kadar gerçeklememiş bir başarıyı orada gerçekleştireyim. O insanların gönlünü ve duasını alayım. Neden olmasın. Para var, pul da var. Her şey var. Şehrimizde güçlü bir şehir, metropol bir şehir. Neden olmasın. Olmayacak bir şey yok. Şehrimizde yaşanmamış bir başarıyı benim dönemimde yaşatmak istiyorum. Ama bunun adı ne olur bilmem.”

Kızıl, Lokomatif Moskova takımından transfer ettikleri Wagner'in, Rus kulübüne 7,5 milyon avroya transfer olduğunu bildirerek, “Brezilya genç milli takımlarında U21 takımına kadar bütün gruplarda oynamış, aynı zamanda ülkesinin (A) milli takımına kadar çağrılmış bir oyuncu. (A) milli takımda çok kaliteli futbolcular olduğu için şans bulamamış. Gaziantepspor'da yaşayacağı bir başarıyla tekrar Brezilya Milli Takımı'na katkı sağlamak için kendisi Türkiye'yi seçti. Başkan olarak Türkiye adına, Gaziantepspor adına bu futbolcuyu transfer ettiğim için çok mutluyum” şeklinde konuştu.

İbrahim Kızıl bir soru üzerine de bu transferleri menajerlerin tavsiyesiyle yapmadıkların, kurdukları ekibin çalışmaları sonucunda transfere karar verdiklerinde menajerleriyle temasa geçtiklerini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!