Volkan patlaması

Güncelleme Tarihi:

Volkan patlaması
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2011 00:00

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi seri galibiyetlerde Alex kadar büyük rol oynadı.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yolunda rakip tanımayan sarı lacivertlilerde mutluluk rüzgarları eserken, kaleci Volkan Demirel kurtarışlarıyla takımına kritik puanlar kazandırdı. Kırılma anları da hep Fenerbahçe lehine gelişti.

SÜPER Lig’de son 7 maçını kazanarak şampiyonluk yarışında emin adımlarla yoluna devam eden Fenerbahçe’de mutluluk rüzgarları eserken, takımı sırtlayan kaptan Alex kadar kaleci Volkan Demirel de kurtarışlarıyla kritik puanlar kazandırdı. Trabzonspor ile Kadıköy’de oynanan karşılaşma haricinde bu maçlarda sergilenen futbol sarı lacivertlileri tatmin etmese de karşılaşmalardaki kırılma anları da hep Fenerbahçe lehine gelişti.
Muhteşem performans
7 haftalık süreç tek tek incelendiğinde şans sarı lacivertlilerin yanında olsa da bu sezonki performansıyla Volkan Demirel, galibiyetlerde Alex kadar önemli rol oynayan isimdi. İşte, F.Bahçe’nin ligde oynadığı son maçlarındaki kırılma anları ve Volkan’ın muhteşem performansı...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-SİVASSPOR 1-0
Karşılaşmanın 50. dakikasında Bekir, Volkan Demirel’e havadan geri pas vermek istedi. Milli kaleci, üzerinden geçip ağlara gitmekte olan topu son anda çizgiden çıkardı. F.Bahçe 76. dakikada Alex’in golüyle güldü.

MP ANTALYA-FENERBAHÇE 0-1
41. dakikada Gökhan Gönül inanılmaz bir gol attı. Maçın son anlarında Medical Park Antalyaspor atağında Kenan’ın vuruşunda kaleye giden topu Volkan Demirel son anda kornere attı. 3 puan Fenerbahçe’nin oldu.

MANİSASPOR-FENERBAHÇE 1-3
Manisaspor’un yıldızı Yiğit Gökoğlan, 7. dakikada bomboş durumda kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı. Oldukça kontrollü biçimde kalesinden çıkan milli file bekçisi rakibinin pozisyonunu bozdu ve top auta gitti.

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR 2-0
Bu kez sahnede Volkan Demirel değil ama Fenerbahçe’den, Kayserispor’a kiralık giden Volkan Babacan vardı. 4. dakikada hatalı pası sonrası Niang’ın golü geldi. Bu hatasıyla hafta boyunca spor gündemini meşgul etti.

BEŞİKTAŞ -FENERBAHÇE 2-4
Sarı lacivertliler derbi maçta 2-1 yenik durumdayken Almeida, Volkan ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda, milli file bekçisi golü önledi. Bu pozisyon sonrası Ferrari kırmızı kart görüp, penaltı yapınca ibre Fenerbahçe’ye döndü.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-KASIMPAŞA 2-0
Oyun 1-0 F.Bahçe lehine devam ederken 42. dakikada Kasımpaşa penaltı kazandı. Varela’nın vuruşunda Volkan topu köşeden çıkardı. F.Bahçe fire vermedi.

Kadıköy’de 83 gündür gol yemediler

FENERBAHÇE ligde tam 83 gündür kendi evinde gol yemiyor. Kadıköy’de en son 5 Aralık 2010’da oynanan Karabükspor karşılaşmasının 47.  dakikasında Emenike’nin ayağından gol yiyen sarı lacivertliler o günden
sonra Sivasspor, Trabzonspor, Kayserispor ve Kasımpaşa  karşılaşmalarında kalesini rakip oyunculara kapattı. F.Bahçe bu süreçte rakip filelere 7 gol gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!