Vitor Pereira: Bu ülkedeki herkesi susturacağız

Güncelleme Tarihi:

Vitor Pereira: Bu ülkedeki herkesi susturacağız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2015 22:08

Maç sonrası sert açıklamalarda bulunan F.Bahçe Teknik Direktörü, “Bu ülkedeki insanların çoğunluğu iyi oynamayı, fazla pozisyona girip ama rakibe de fazla pozisyon vermek olarak görüyor” dedi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE Teknik Direktörü Pereira, 2-3 gol daha atabilecekleri bir maç oynadıklarını belirtti ve şöyle dedi:

“Takım bilinçli bir görüntü sergiledi. Rakibin gol pozisyonunu hatırlamıyorum. Kolektif oynamayı, bir arada olmayı başardık. Takım olduğumuzu ispatladık. Taraftarlarımızı sezon sonunda istediği başarıya ulaştıracağız. Takıma 1-2 ay öncesine oranla daha fazla güveniyorum. Yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok fazla ispatlayacağımız şey var. Bu ülkede herkesi susturacağız. Bunu takımımla yapacağım. Sezon sonunda kimin güleceğini göreceğiz.” 

FUTBOL TENİS MAÇI DEĞİL

“İyi oynamak, topu kontrol etmek, oyunu domine etmek ve rakibe pozisyon vermeyip pozisyon üretmektir. Bu ülkedeki insanların çoğunluğu, iyi oynamayı fazla pozisyona girip ama rakibe de fazla pozisyon vermek olarak görüyor. Futbolu, tenis maçı gibi görmüyorum. Böyle oynayan takımlara ‘iyi oynuyor’ deniliyor. Bana göre futbol pozisyon vermemek, oyunun çoğunu rakip alanda oynayıp, baskı yapmaktır.”

Haberin Devamı

TARAFTAR TEPKİSİ OLABİLİR

“Taraftarlar bize çok destek verdi. Bazı anlarda sabır göstermemelerinden dolayı küçük tepkiler oldu. Ben de taraftar olsam belki tepki verebilirdim. Sezon sonunda cevabı göreceğiz. Kimin güleceği ve haklı olduğunu göreceğiz. Benim buradaki mücadelem bu.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!