Stelyo Pipis Uludağ’da

Güncelleme Tarihi:

Stelyo Pipis Uludağ’da
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2003 17:59

Geçenlerde menajer Stelyo Pipis’le yapılmış bir röportajdan alıntı yaptım. Hatta Stelyo Bey’e, herkesi tanır, tanıyan herkes onu çok sever diye ‘Magazin’in Pipis’i’ diye takıldım. Pipis’le tanışma fırsatım olmadı hiç, ama ortak dostlarımız varmış meğer. Biri bana, Stelyo Bey’in Uludağ’ın zirvesinde, dizine kadar karın içinde, Kenan Doğulu kasetini arayışını anlattı...

Haberin Devamı

Senesini Stelyo Pipis de tam çıkaramadı, 1996 ya da 1997 olabilirmiş.

Uludağ’ın zirvesinde, yönetmen Tayfun Dinçer bir klip çekiyormuş, Kenan Doğulu’nun Kurşun adres sormaz ki... adlı parçasının klibini.

Kenan Doğulu karlı dağların tepesinde piyano çalıyor, haykırarak şarkısını söylüyor... Çekim, çok zor şartlarda bir, bir buçuk saat sürüyor. Zar zor tamamlıyorlar, ekip helikoptere biniyor, havalanıyorlar... Tam yükselirken, yönetmen Tayfun Dirçer’in genç asistanı – Stelyo Pipis – elindeki kaseti aşağıya düşürüyor. Onca saat emeğin, onca masrafın tek ürünü olan kaset, karlara gömülüp kayboluyor...

Tanıyanlar, Tayfun Dinçer için “iş söz konusu oldu mu hiç acıması yoktur” diyorlar. (O da Kahraman Afyonoğlu’ndan çok çekmiş zamanında.)

Dinçer helikopteri uygun bir yere indirmiş, Pipis’i karaya çıkarmış “Git nasıl bulursan bul, kasetsin gelme!” demiş, dağ başında.

Anlatan “Adamcağız, beline kadar kara gömülü, zar zor yürüyerek saatlerce aradı o kaseti...” diyordu. Pipis de iyi hatırlıyor o anı, ama “Allah’tan kasetin nereye düştüğünü gözüme kestirmişim de, bulmam çok zor olmadı” diyor.

Kaseti bulunca, gidip almışlar Pipis'i dağın tepesinden...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!