Patrick Kluivert: “Rakiplerimize ne kadar zor anlar yaşatabildiğimizi herkes biliyor”

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2023 12:30

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Trabzonspor maçını da kazanarak milli araya mutlu girmek istediklerini söyledi. Kluivert, "Rakiplerimize elbette saygı duyuyoruz ancak kendi stadımızda rakiplerimize ne kadar zor anlar yaşatabildiğimizi herkes biliyor" dedi.

Haberin Devamı

Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında cuma günü evinde oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetimde çalışan mavi-lacivertli ekip, idmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra dar alan çalışmaları ve mas koşuları yapan futbolcular, antrenmanı sınırlandırılmış alan oyunlarıyla tamamladı.
Öte yandan takımın yeni transferi Mario Balotelli’nin, Akintola ile şakalaşması da renkli görüntülere sahne oldu. Ayrıca İtalyan forvetin, Luis Nani ile de sık sık konuştuğu görüldü.


Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Beşiktaş ve Alanyaspor galibiyetleri nedeniyle mutlu olduklarını belirtti. Kluivert, “Doğru bir çizgide devam ediyoruz. Böyle devam etmemiz içinde elimizden geleni yapacağız. Takımımızda durumlar gayet iyi bu şekilde devam etmeyi düşünüyoruz” cümlelerine yer verdi.

“Rakiplerimize saygı duyuyoruz”
Trabzonspor maçının zor olacağını ancak taraftarlarının desteğiyle bu müsabakayı da kazanacaklarını anlatan Kluivert, “Trabzonspor hazırlıklarımız başladı. Rakiple alakalı bilgiler edinmeye devam ediyoruz. Rakiplerimize elbette saygı duyuyoruz ancak kendi stadımızda rakiplerimize ne kadar zor anlar yaşatabildiğimizi herkes biliyor” diye konuştu.

“Herkes kendi görevinde konsantre bir şekilde çalışıyor”
Milli arayı çok iyi değerlendireceklerini kaydeden Patrick Kluivert, “Milli takım arasında herhangi bir kaybımız olacağını düşünmüyorum. Öyle bir takıma sahibiz ki herkes nasıl devam etmesi gerektiğini biliyor. Herkes kendi görevinde konsantre bir şekilde çalışıyor. Bu yolda devam edebilmek için futbolcuların da dinlenmesi gerekiyor. Biz makinelerle değil, insanlarla çalışıyoruz. Onları sadece futbolcu olarak görmememiz gerekiyor. Onlarında sorunları olabiliyor ve onlarla en iyi şekilde iletişimi kuruyoruz. En iyi şekilde iletişimi kurunca, sorunları çözünce oyuncular da sahaya da en iyi şekilde çıkıyor” değerlendirmesini yaptı.

BAKMADAN GEÇME!