19 Eylül PerÅŸembe için Teklif(siz)lerimiz

Güncelleme Tarihi:

19 Eylül Perşembe için Teklif(siz)lerimiz
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 19, 2002 09:03

Haberin Devamı

-       ÂSezen Aksu, Efes ve Aspendos konserlerinden sonra bu kez Ä°stanbullu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaÅŸatmayı vaat ediyor. Ozan DoÄŸulu ÅŸefliÄŸindeki konserde Sezen Aksu’ya Feriköy Vartanat Ermeni Kilisesi Korosu, Los Pasaros Sefaradis Musevi Müzik TopluluÄŸu, Oniro Rum Müzik Grubu, Enderun Klasik Müzik TopluluÄŸu, Diyarbakır BüyükÅŸehir Belediyesi Çocuk Korosu ve Ä°zmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın da yer alacağı 160 kiÅŸilik bir orkestra ve koro eÅŸlik edecek. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.00’de baÅŸlayacak konseri sakın kaçırmayın.

-       ÂGeçtiÄŸimiz günlerde on birinci yılını kutlayan BeyoÄŸlu Hayal Kahvesi’nde, Eylül ayı boyunca PerÅŸembe akÅŸamları Feridun DüzaÄŸaç program yapacak. Saat 21.00’de baÅŸlayacak olan programı seyretmek için 10 milyon TL. vermeniz yeterli.

-       ÂBu akÅŸam vücudunuza peeling yapmaya ne dersiniz? Bir tatlı kaşığı balı, bir tatlı kaşığı badem yağı ya da zeytinyağını ve birkaç damla limon suyunu karıştırın. Bu karışımı masaj yaparak dirseklerinize, topuzlarınıza ve ellerinize sürün. 10 dakika sonra durulayın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!