Yuvarlak yatak şimdi çok moda

Güncelleme Tarihi:

Yuvarlak yatak şimdi çok moda
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2002 15:46

Mobilya sektörünün büyük ismi SERAY, yataklı kanepe, koltuk ve mobilyada yaptığı farklı tasarımlarını yatakta da sürdürüyor. SERAY, yaylı yatakta önce alt bazanın atıl kullanımını sandıklı, yavrulu ve katlanır baza çeşitleri ile aktif alanlara dönüştürdü.

Haberin Devamı

Daha sonra oda kapılarından geçirilemeyen büyük ebatlı sandıklı bazalara demonte sistemi çok başarılı bir şekilde uygulayarak nakliye ve yerleşim sorununu aştı.

SERAY şimdilerde "Seray veya Seray" consepti ile sunulan reklam kampanyasında  "keyifli geceler için" başlığıyla tanıtımını yaptığı  yuvarlak yatak "GLOBAL" ile gerçekten keyifli gecelerin zeminini hazırladı.

"GLOBAL" yuvarlak yatağın alt bazası demonte sistemde tasarlandı. 4 mevsim kullanıma göre özel malzemelerle hazırlanan ve 230 cm çapında olan Global Yatak, Yuvarlak özelliğinden dolayı özel bir yay dizgisine sahip. Terletmeyen sağlıklı kumaşlarla imal edilen yatağın alezi, çarşafı,  yatak örtüsü ve yatak başlığı da  yuvarlak yatağın tasarımına uygun imal edildi.

"GLOBAL" yuvarlak yatak yurt dışındaki SERAY mağazalarında da yurt içindeki mağazalarla aynı anda tüketici ile buluştu. Onlarca kumaş ve yüzlerce renk alternatifi ile isteğe göre imal edilebilen "GLOBAL" yuvarlak yataklar tüketicinin büyük ilgisini çekti.

Haberin Devamı

Global yatak ve SERAY'ın diğer tüm ürünlerine www.seray.com  adresinden ulaşabilirsiniz. Çok kapsamlı olarak hazırlanan web sitesinde SERAY ürünlerinin ürün çeşitleri, ürün ebatları, ölçümlendirmeler, kullanılan kumaşların özellikleri, kumaşlarındaki renk alternatifleri, SERAY'la ilgili bilgiler, bayi adresleri, tüketici anketleri, iş ve bayilik başvuru formları gibi birçok hizmetler yer almakta.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!