Artık lokanta patronu değil

Güncelleme Tarihi:

Artık lokanta patronu değil
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2002 09:51

Pop şarkıcısı Britney Spears New York'ta kısa süre önce açtığı NYLA adlı lokantasıyla ilişiğini kesti. Lokantanın iyi yemek çıkaramaması ve kötü yönetim yüzünden iflasıneşiğine geldiği belirtiliyor. Haberi veren Los Angeles Times gazetesine yazılı açıklama gönderen Britney Spears, "lokantayla ilişiğinin kalmadığını" belirtti.

Haberin Devamı

Lokanta açıldığından beri talihsiz günler yaşıyor. Haziran ayında yapılan açılış gecesinde yağan görülmemiş sağnak yağmur yüzünden, olayı görüntülemek isteyen basın mensupları sırılsıklam olmuşlar, açılışa katılacak ünlülerin bir kısmı da programlarını iptal etmek zorunda kalmıştı.

Lokanta daha sonra eleştirmenlerin gazabına uğradı ve basında yemeklerin iyi olmadığı yolunda yazılar çıktı. Açılış gecesi gazetecilere, "bundan sonra sık sık bu lokantaya takılacağını" söyleyen Britney Spears'ın bu sözünü tutmaması yüzünden lokantanın iyice gözden düştüğü bildiriliyor.

Bu arada, lokantanın, deniz ürünleri ve süt mamulleri sağlayan birfirmaya 25 bin dolar borç taktığı ve firmanın Britney Spears'e ait olan ve lokantayı işleten Pinky adlı şirketi mahkemeye verdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Yakında çıkacak yeni albümü nedeniyle çok meşgul olan Britney Spears, MTV televizyonuna yaptığı açıklamada, "şu sıralar lokantaya ayıracak vakti olmadığını" söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!