Vederson ve Volkan yok

Güncelleme Tarihi:

Vederson ve Volkan yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2010 11:33

Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen Bursaspor yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdürüyor.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde bu sabah gerçekleştirilen ve yaklaşık bir buçuk saat süren antrenmana düz koşularla başlayan yeşil beyazlı ekip, açma germe hareketlerinin ardından zamanlı koşuyla idmanı sonlandırdı. Yeşil beyazlılar idmanın ardından ise buz havuzuna girerek ayaklarını dinlendirdi. Antrenmana izinli olan Vederson ile Volkan Şen katılmadı. Vederson'un ülkesinde olduğu ve kampa çarşamba günü katılacağı, Volkan'ın ise yarın gelerek çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Yeşil beyazlı ekip akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

ARJANTİNLİLER BİRLİKTE KOŞTU

Düz koşu esnasında yeni transfer İnsua, geçtiğimiz sezon takıma gelen Batalla ile birlikte koştu. İnsua koşu sırasında vatandaşı olan Batalla'dan takımla ile ilgili bilgiler aldığı gözlendi. Arjantinli futbolcular koşu sırasında nabız saatlerine bakarak birbirlerini de kontrol etmeyi ihmal etmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!