Ve Neymar, Messi’nin yanına imzayı attı!

Güncelleme Tarihi:

Ve Neymar, Messi’nin yanına imzayı attı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2013 00:03

Arjantinli yıldız Messi ile birlikte oynayacak olan Brezilyalı Neymar, Barcelona’dan yıllık 7 milyon Euro kazanacak.

Haberin Devamı

DÜNYA futbolunun bu sezon en çok konuştuğu isim olan Brezilyalı yıldız Neymar, Barcelona hayalini sonunda gerçekleştirdi.
Katalan ekibi ile sözleşme imzalamak için Brezilya  Milli Takımı’ndan bir günlük izin alan Neymar’ı özel uçakla geldiği Barcelona’da çok sayıda basın mensubu ve taraftar karşıladı. Havaalanından ayrıldıktan sonra Katalan kulübünün her transferinde olduğu gibi kulüp ambleminin önünde basının önünde çıktı. Yüzlerca basın mensubuna poz veren Neymar’ı taraftarlar burada da yalnız bırakmazken, genç yıldızın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
Gecikmeden dolayı programda aksamalar yaşamasına rağmen sağlık kontrolünden de başarıyla geçen Neymar, kendisini 5 yıllığına Barcelona’ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

EN PAHALI İKİNCİ İSİM OLDU

Haberin Devamı

DAHA şimdiden dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen ve yıllık 7 Milyon Euro ücret karşılığında 5 yıllığına Barcelona’ya geçen Neymar için, kulübü Santos’a 54 Milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Bu rakam aynı zamanda Barcelona tarihinin en pahalı ikinci transferi olarak kayıtlara geçti.
Camp Nou Stadı’nda 25 bin taraftara tanıtılan yıldız futbolcu kendisini Barcelonalı yapan imzayı atarken oldukça heyecanlıydı. Başarılı futbolcu sağlık kontrolleri sırasında ilk kez Barcelona antrenman formasını giyerken görüntülendi. Bu aynı zamanda hem sosyal medya hem de Barcelona taraftarları arasında Neymar’ın ilk Barcelona formalı fotoğrafı oldu.

SANTOS’TA NE YAPTI?

224 maç
136 gol
65 asist

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!