Vazgeçmek zorundayım

Güncelleme Tarihi:

Vazgeçmek zorundayım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2010 01:00

Yaz yaklaşırken fazla kilolardan kurtulma telaşı da arttı. Kimi iç çekerek çikolata kutularıyla vedalaştı, kimi cipsten uzaklaştı. Peki sanat ve şov dünyasının ünlülerinde son durum ne? Formsante dergisi, her zaman kusursuz fizikleriyle hemcinslerine iç çektiren güzellere “Siz nelerden vazgeçmek zorunda kaldınız?” diye sordu. ışte yanıtlar...

Haberin Devamı

Nil Karaibrahimgil: Tatlıya veda   

Nil Karaibrahimgil, her zaman düzgün ve incecik fiziğiyle göz önünde. şarkılarıyla dinleyenlerin içini kıpır kıpır etmeyi başaran şarkıcı, kilo probleminin olmadığını söylüyor. Fakat az da olsa kilo aldığını hissettiğinde yaptığı ilk şey tatlıyı kesmek.
 
Burcu Esmersoy: Kahvaltıdan vazgeçmek!

Güzel sunucu Burcu Esmersoy’un sırrı, kilo aldığını anladığı anda kahvaltıyı kesmek! Diyetisyenler her ne kadar kahvaltının günün en önemli öğünü olduğunu söyleseler de, Esmersoy kilolarla başa çıkabilmek için dönem dönem kahvaltıyı pas geçiyor.

Mercan: Tuz ve ekmek yasaklı

İlk albümüyle iyi bir çıkış yapan Mercan, “fazla kilo gibi bir derdim” yok diyen şanslı azınlıktan. Buna rağmen kilo aldığını hissettiğinde ilk olarak ekmekten vazgeçiyor. Bir süre ekmek yemediğinde eski kilosuna döndüğünü söyleyen Mercan, tuzlu yiyeceklerle arasına da mesafe koyuyor.

Haberin Devamı

Yüksel Ak: Ekmeğe dikkat

Doğumda aldığı kiloları hızlı bir şekilde veren Yüksel Ak, şu sıralar kilosundan son derece memnun... Ak, kilo aldığını fark ettiğinde ekmeği bıraktığını, bu sayede kısa sürede formuna kavuştuğunu söylüyor.

Çağla Şıkel: Suçlu cips!

Çağla şıkel de şanslı isimlerden... Çikolata yemeyi çok seviyor, kavanozla çikolata tüketiyor, buna rağmen ciddi bir kilo sıkıntısı çekmiyor. Birkaç kilo aldığındaysa çok sevdiği patates cipslerinden bir süre ayrı kalması yetiyor.

Nur Aysan: Her zaman sağlıklı besleniyor

“Aşk-ı Memnu”nun Peyker’i Nur Aysan da “Hiçbir zaman kilo problemi yaşamadım” diyenlerden. Ama bunu beslenme düzenine de borçlu... Ketçap, mayonez, ekmek ve tatlısız bir hayatı var. Bunları yemeyen, ağzına abur cubur sürmeyen oyuncunun vazgeçmek zorunda kaldığı bir şey de olmuyor doğal olarak. 

Gülşen: Üç beyazdan uzak duruyor

0 beden Gülşen, bu formunu koruyabilmek için üç beyazı, yani un, tuz ve şekeri hayatından çıkarmış. Sadece bunları kesmenin bil yeteceğini söyleyen şarkıcının asıl sırrı ise düzenli egzersiz yapması...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!