Vay uyanık vay

Güncelleme Tarihi:

Vay uyanık vay
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2007 00:00

Stephen Appiah; İstanbul’da başka, Gana’da başka konuşuyor

Haberin Devamı

Star gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye’ye her zaman, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Kalmak istiyorum" mesajları gönderen Ganalı oyuncu için Schalke 04 Menajeri Müller "Appiah, Schalke’yi istiyor. Gana’da bizden haber bekliyor. Ama almayacağız" dedi

YATSIYA KADAR YANDI

Bu kadarına da pes doğrusu!.. Türkiye’ye sezon bittiğinden bu yana ‘Fenerbahçe’de çok mutluyum. Burası benim yuvam. Ayrılmayı hiç bir zaman düşünmüyorum. Gelip çalışmalara başlayacağım’ mesajları gönderen Stephen Appiah’ı, Schalke 04’ün Menajeri Andreas Müller yalanladı.

ÇOK İSTEDİM OLMADI

Müller, Kicker’e yaptığı açıklamada, ‘Appiah olayı bitti. Transfer başarısızlıkla sonuçlandı’ dedi. Müller, Appiah’ın tercih ettiği futbolcu olduğunu, ancak kulübün yönetim kurulunda yapılan oylamada bu transfer için çoğunluk sağlanamadığını ifade etti. Bu kararı anlayışla karşıladığını belirten Alman hoca, ‘Ücret konusunda büyük görüş ayrılıkları oldu. Ben de ekonomik durumu düşünmek zorunda kaldım’ dedi.

Haberin Devamı

APPİ’NİN KULAĞI BİZDE

Appiah'ın, Türk basınında çıkan bazı aksi haberlere rağmen hala Schalke’ye gelmek istediğini belirten Müller, ‘Appiah, Gana’da bekliyor ve bizimle ilişkiye geçmeye çalışıyor. Mutlaka Schalke’ye gelmek istiyor. Ancak biz bu konuda bir girişimde bulunmayacağız. Bizim için maalesef Appiah defteri maddi durumlar yüzünden kapanmıştır. Ümit ediyorum ki bir gün kendisiyle çalışabiliriz’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!