Vatanım Sensin son bölümdeki bu sahne ile geceye damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 08:43

Vatanım Sensin dün gece yayınlanan sahneleri ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümündeki idam sahnesi büyük yankı görürken, son bölümünde ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmadığı da merak konusu oldu. Kanal D'nin kısa zamanda büyük hayran kitlesine ulaşan dizisi Vatanım Sensin 12. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Peki yeni bölüm fragmanında neler yaşanıyor? İşte Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olaylar

Haberin Devamı

Vatanım Sensin bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilere oldukça dramatik dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının izleyenleri ekran başına kilitleyen dizisi Vatanım Sensin'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler oldukça duygusal dakikalar yaşadı. Son bölümde Cevdet ve ailesi Hilal'i idamdan kurtarmanın yollarını aradı. Vatan haini olarak aranmasına rağmen şehre gelen Halide Edip, Azize için adeta bir umut oldu. Dizinin son bölümünün ardından izleyiciler 12. bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, Vatanım Sensin 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Haberin Devamı

“Vatanım Sensin”, ümitsizliğin, ihanetin, çaresizliğin ve savaşın damga vurduğu işgal yıllarında, yeniden dirilen umutların ve bu umudu diriltmek için canını ortaya koyan kahramanların hikayesini anlatmaya devam ediyor.  Dizinin yarın akşam ekrana gelecek bölümünde ise sinirler iyice gerilecek, nefesler tutulacak.  Azize’nin, kızı Hilal’in idama yürüyüşünü izlerken yaşadığı çaresizlik, izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin son bölümdeki bu sahne ile geceye damga vurdu


Bir annenin en zor anı

Hilal, bu bölümde cephaneliği bombaladığı iddiasıyla idama mahkum oluyor. Cevdet’in tüm çabalarına rağmen idamın ertelenmemesi, aileyi yasa boğuyor. Azize, bir anne olarak hayatının en zor gününe uyanıyor.
Kızı Hilal’in idama yürüyüşünü izleyen çaresiz kadının feryatları, izleyenleri duygulandıracak. Seyirciler, o sahnelerde ülkenin kurtuluşu için nice bedeller ödeyen kahraman bir kuşağın mücadelesine şahitlik edecek.

Vatanım Sensin son bölümdeki bu sahne ile geceye damga vurdu


Hilal idamdan kurtulacak mı?

Öte yandan Halide Edip, Hilal’i kurtarmak için İzmir’e gelecek. Dönemin Türk edebiyatının ve milli mücadelenin önde gelen yazar, gazeteci ve siyasetçilerinden olan Halide Edip, İzmir’de halka kurtuluş ümidini dirilten, halkı direnişe çağıran heyecanlı bir konuşma yapacak. Yaptığı konuşmanın ardından tutuklanan Halide Edip, Halit İkbal olarak yazılar yazdığını bildiği Hilal’in yanına giderek idam yolunda olan vatansevere güç verecek.
Halide Edip ve Hilal’in konuşmasında canlarını bu vatanın kurtuluşu ve milletin hürriyeti için gözünü kırpmadan feda eden binlerce isimsiz kahraman anılacak.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin son bölümdeki bu sahne ile geceye damga vurdu

Kararımdan bu rol için döndüm

Selma Ergeç, 10’uncu bölümde katıldığı “Vatanım Sensin”i başından beri hayranlıkla izlediğini söyledi. Uzun süredir ekrandan uzak olan ve yeni sezona kadar bir projede yer almayı düşünmeyen Ergeç, bu kararından Halide Edip karakteri için döndüğünü açıkladı.

 

BAKMADAN GEÇME!