Vatanım Sensin’in Dağıstanlı’sı Ufak Bayraktar kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin’in Dağıstanlı’sı Ufak Bayraktar kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 22:21

Ufuk Bayraktar, Vatanım Sensin dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ezel dizisinin Ramiz Dayı'nın gençliğine hayat veren ve bu rolle ismini geniş kitlelere duyuran Ufuk Bayraktar, Vatanım Sensin’in Dağıstanlı karakterini canlandıracak. Peki Vatanım Sensin’in Dağıstanlı’sı Ufak Bayraktar kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Ufak Bayraktar, Vatanım Sensin’in yeni sezon tanıtımlarına damga vurdu. Ezel'de Tuncel Kurtiz'in gençliğini canlandıran ancak son dönemlerde tarihi dizilerin kadrosunda yer alan Ufak Bayrakta’ın yeni rolü merakla bekleniyor. İşte Dağıstanlı karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Ufak Bayraktar’ın hayatıyla ilgili detaylar!

Türk dizi ve sinema oyuncusu Ufuk Bayraktar, 12 Eylül 1981 yılında dünyaya geldi. Liseyi Gürsoy Koleji'nde okuduktan sonra üniversiteye gitmeme kararı aldı ve babası Cevahir Bayraktar'ın Cihangir'de işlettiği Firuzağa Kahvesi'nde çalışmaya başladı Pek çok dizi projesinde yer alan genç oyuncu, özellikle Ezel dizisi ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Ramiz Dayı’nın gençliğini canlandırdığı performansı büyük bir beğeni kazandı. Nuri Bilge Ceylan'ın İklimler, Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta, Cemal Şan'ın Ali'nin Sekiz Günü ve Feo Aladağ'ın Ayrılık adlı filmlerinde rol aldı. Merve Bayraktar ile evli olan Ufuk Bayraktar’ın Efe Cevahir adında bir oğlu var.

Haberin Devamı

Ufuk Bayraktar’ın bugüne kadar yer aldığı dizi ve sinema filmleri şöyle:

Tirvana, Bekleme Odası, Cennet Mahallesi, Kader, İklimler, Kartallar Yüksek Uçar, Yumurta, Girdap,Sıcak, Ezel, Ayrılık, Memleket Meselesi, Bu Son Olsun, Dağ, Çanakkale 1915, Kümes, Milat, Dağ 2, Sevda Kuşun Kanadında.

 

BAKMADAN GEÇME!