Vatanım Sensin yeni sezon 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 21:09

Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak sorusu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı. Kanal D ekranlarının soluksuz takip edilen dizisi Vatanım Sensin'in yeni sezon tarihi belli oldu. Dizinin yeni sezonu 2 Kasım'da başlayacak mı soruları diziseverler tarafından soruldu. Peki, Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak? 2 Kasım'da Vatanım Sensin yayınlanacak mı?

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının perşembe günlerine damga vuran tarihi dizisi Vatanım Sensin'in yayın tarihi resmen belli oldu. Sezon finalinde Kurşunların hedefi olan Cevdet'in nasıl kurtulduğu kısa bir süre sonra netlik kazanacak. Peki Vatanım Sensin yeni sezon ilk bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kasım ayının ilk haftasına girilmesiyle birlikte Vatanım Sensin hakkındaki iddialar yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz hafta dizinin 2 Kasım’da başlayacağı iddiaları vardı fakat yayınlanan son fragmanda dizinin tarihinin 9 Kasım olarak açıklanması dikkat çekti. Ayrıca dizinin merak edilen bir çok konusu ile alakalı ipuçları da izleyicilerle paylaşıldı.

CEVDET YAŞIYOR

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin yeni sezon fragmanıyla heyecanın giderek artacağının sinyallerini verdi. Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor!Sevr antlaşmasından sonra Türk milletini hangi zalimlikler bekliyor? Cevdet, bu hain planları durdurmayı başarabilecek mi? Cevdet ve ailesinin İzmir'de verdiği amansız mücadele devam edecek mi? Yunan Ordusu'nun Anadolu'yu işgal emelleri son bulacak mı? Vatanım Sensin merakla beklenen yeni sezonuyla yakında Kanal D'de!

Haberin Devamı

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

 Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır. Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

 

 

Kasımda aşk başkadır ama sinema daha başkadır!

 

BAKMADAN GEÇME!