Vatanım Sensin dizisi neden yayınlanmadı? İşte, 17. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi neden yayınlanmadı İşte, 17. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 10:05

Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı ile izleyicilerle buluştu. Kanal D ekranlarının tarihi konusu ile sevilen dizisi Vatanım Sensin dün akşam kolaj bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanmaması, izleyicilerde 'Vatanım Sensin neden yok' sorularının gündeme gelmesine neden olmuştu. Kanaldan gelen açıklamaya göre dizinin yeni bölümüyle gelecek hafta ekranlarda olacağı öğrenildi. İşte, Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Vatanım Sensin 'neden yok' sorusu ile dün akşama damga vurdu. Yayınlandığı ilk günden bu yana sevilerek izlenen dizi, dün akşam kolaj bölümü ile ekranlara geldi. Bu durumu gözlemleyen vatandaşlar, 'Vatanım Sensin neden yok' sorularını yöneltti. Kanaldan yapılan açıklamada bu duruma açıklık getirildi. İşte Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı ve 'neden yok' sorusunun cevabı...

Vatanım Sensin yeni bölüm merakla bekleniyordu. Başrollerini Berguzer Korel ve Halit Ergenç'in paylaştığı tarihi dizi Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin bugünkü yayın akışında olmaması kafalarda soru işareti yaratmıştı. 'Vatanım Sensin yeni bölümü yayından mı kalktı?' sorusuna yanıt bekleyen dizi takipçileri sitemlerini sosyal medya hesaplarından dile getirmişti. Ve beklenen açıklama geldi. 

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapan Vatanım Sensin, Kanal D'nin bugünkü yayın akışında da görüldüğü gibi ekranlarda olacak ancak yeni bölüm yerine kolaj bölümü yayınlanacak. Vatanım Sensin 17. bölümüyle 2 Mart'ta kaldığı yerden devam edecek. 

Haberin Devamı

Vatanım Sensin’in son bölümünde Yunan başbakanının sürgün talimatıyla demir parmaklıkların ardında gönderilen Cevdet’in mücadelesi ekrana geldi. Finalde Yüzbaşı Yakup’un yardımıyla kaçmayı başaran Cevdet’in Eşref Paşa’yı Yunan komutanlarına teslim ettiği anlar nefesleri keserken sonrasında yaşanacaklar merak konusu oldu. Cevdet, sürgün edilmekte kurtulacak mı? Eşref Paşa için ne karar verildi? Azize hamile mi? Tüm bu soruların yanıtları Vatanım Sensin 17. bölümünde belli olacak.

VATANIM SENSİN TREND TOPİC OLDU

Tarihi dizinin yeni bölümünün Kanal D yayın akışında yer almasına rağmen fragmanının yayınlanmaması sosyal medyaya da konu oldu.

T.C. bülent güven‏@ismailblentgven

Haberin Devamı

Vatanım Sensin neden yok

ben lale‏@bencedelale

Bir doğru düzgün dizimiz vardı.  "Vatanım Sensin"

uğur‏@uguradc

Vatanım Sensin yeni bölüm neden yok? Final mi yaptı?

Çiselnur Dişçi‏@CSEL001

Ödevimin olmadığı şu 2 günü Vatanım Sensin ve Bleach izleyerek geçirmek istiyorum bunu bozmayın ne olur.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Yunan Başbakanı'nın talimatı ile öldürülmek üzere sürgüne gönderildi. Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler devam ediyordu. Cevdet'in sürgün haberini alan ailesinin yüreğine kor düştü. Cevdet'in tutuklanması, Azize'nin içini acıtsa da Tevfik'e verdiği sözü tutmaya karar verdi. Cevdet, ölümden beter olan sürgün yıllarına geri dönmek istememekteydi ancak tutuklanması elini kolunu bağladı. Cevdet'in durumu, Azize'nin içini acıtsa da Tevfik'e verdiği sözden geri dönmeyeceğini herkese açıkladı.Cevdet'in sonu ise Tevfik'in bayramı oldu. Hücredeki kan kardeşini son kez göreceğini düşünen Tevfik, onun canını yakmaktan büyük haz alıyordu. Bu sürede Cevdet, sadece kaçmasının da bir çözüm olmayacağını anlamıştı. Aynı zamanda görevine geri gelmek zorundaydı; ancak bu neredeyse imkansız gibi görünüyordu. 

Haberin Devamı

Cevdet, Yunan Başbakanı'nın talimatı ile öldürülmek üzere sürgüne gönderildi. Vasili'nin verdiği bilgi doğrultusunda öldürüleceğini öğrenen Cevdet için zor günler devam ediyordu. Cevdet'in sürgün haberini alan ailesinin yüreğine kor düştü. 

VATANIM SENSİN TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN!

BAKMADAN GEÇME!