Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 23:11

Vatanım Sensin dizisi bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarında başladığı günden itibaren izleyicilerin fenomen dizisi haline gelen Vatanım Sensin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyen anlar yer aldı. Son bölümde Leon, açtığı sandıklarda büyük gerçekle yüzleşti. Leon'u durdurmak isteyen Yüzbaşı Yakup, onu vurmaktan çekinmeyecekti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vatanım Sensin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi bu akşam yayınlanan son bölümde izleyiciler ekran başına kilitlendi. Kanal D ekranlarının güçlü oyuncu kadrosu ve tarihi sahneleriyle adından söz ettiren Vatanım Sensin'in son bölümünde Leon, Yüzbaşı Yakut ve Cevdet üçlüsü arasındaki sahneler damga vurdu. Diğer yandan Cevdet ile Yüzbaşı Yakup, yeni bir plan yaptılar. Bu plan, Afyon'a gönderilecek yardım trenine silahların da yerleştirilmesiydi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Vatanım Sensin son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden yeni bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Mustafa Kemal Paşa'nın, Sivas Kongresi'nde aldığı kararların İzmir'e de ulaşması herkesi harekete geçirir. Silahların İzmir'den, Afyon'a gönderilmesi gerekmektedir. Cevdet ile Yüzbaşı Yakup, yeni bir plan yaparlar. Bu plan, Afyon'a gönderilecek yardım trenine silahların da yerleştirilmesidir. Her ihtimale karşı Yüzbaşı Yakup, Azize ve çocuklarını korumaya yönelik hazırlığını yapar.

Haberin Devamı

Yunan Kumandanı Vasili, silahların içine saklandığı sandıkların açılmasını emreder. Bu görevi Leon'a verir. Leon, açtığı sandıklarda büyük gerçekle yüzleşir. Leon'u durdurmak isteyen Yüzbaşı Yakup, onu vurmaktan çekinmeyecektir. Yüzbaşı Yakup, Leon'u vuracak mı? Leon öğrendiği gerçek yüzünden ölecek mi? Silahlar Afyon'a ulaştırılacak mı? Cevdet'in planı ortaya çıkacak mı?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Cevdet, Eşref Paşa’nın vasiyetinin akıbetini çözmeye çalışır. Vasiyetin aslını bilen, Paşa’nın sağ kolu Yavuz, Cevdet’le görüşmek ister. Öte yandan Cevdet’in asıl yüzünü öğrenen Tevfik, bu defa eline geçen kozu akıllıca değerlendirecektir. Sivas Kongresi kararları şehirde yankılanırken İngiliz casus Charles, yeni planlar yapar.

Azize’nin ise, Cevdet’in onu öpüp pusulaya dair sorular sormasından sonra aklı karışır. Hilal, Leon’a karşı hislerini bastırmaya çalışırken Yıldız, Kumandan Vasili’nin sürpriz bir açıklama yapacağı resepsiyona hazırlanır.

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!