Usta’ya gözdağı

Güncelleme Tarihi:

Usta’ya gözdağı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 22:13

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakın olduğu iddia edilen bir kişi, başkan adaylarından Muharrem Usta’nın yeğeniyle tartışıp silah sıktı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, polis ekipleri inceleme başlattı.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’da 5-6 Aralık’taki kongre öncesinde gerilim yükseldi. Önceki gece Trabonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakınlığıyla bilindiği iddia edilen K.B. isimli bir şahıs, başkan adayı Muharrem Usta’nın yeğeni olduğu belirtilen F.U. ile tartıştıktan sonra 2 el ateş açtı. F.U. ile sözlü tartışmaya giren K.B.’nin, “Ne işiniz var Trabzon’da? Size mi kaldı Trabzonspor” diye bağırdığı öne sürüldü.

KURŞUNLAR YERDEN SEKİP DUVARA GİTTİ

Otel lobisindeki tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken K.B., yere doğru 2 el ateş açtı. Seken kurşunlar otelin duvarına isabet ederken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından K.B., aracıyla otelden ayrılırken, polis olay yerinde inceleme yaptı. Soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

KORKAKLAR TARİH YAZAMAZ

Haberin Devamı

Olay sırasında İstanbul’da bulunan Muharrem Usta dün olaya Twitter’dan tepki gösterip, “Değerli arkadaşlar, biz birilerinin tehditlerinden yılacak, kaçacak insanlar değiliz. Unutmayın ki korkaklar tarih yazamaz” ifadesini kullandı.

FUTBOLCUYA BIÇAK ÇEKTİLER

SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Fatih Karagümrük taraftarları Kocaeli Birlikspor futbolcularına bıçakla saldırdı. Önceki gün Vefa Stadı’nda oynanan ve 2-2 biten maçın sonunda sahaya inen Karagümrüklüler, rakip futbolcuları tekme tokat dövdü. Futbolcu Necdet Kaba’ya bıçak çekilirken, Karagümrük Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın’ın da futbolcu Abdullah’a yumruk attığı iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!