Urszula Radwanska tutulmuyor

Güncelleme Tarihi:

Urszula Radwanska tutulmuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2015 23:00

Müthiş çekişmeye sahne olan maçta Pironkova’yı tie break’te deviren Urszula Radwanska, TEB İstanbul Cup’ta yarı finale adını yazdırdı...

Haberin Devamı

TEB BNP Paribas İstanbul Cup’ta Agnieszka Radwanska’nın kardeşi Urszula çeyrek finalde karşılaştığı Pironkova’yı 6-2, 3-6 ve 7-6’lık setlerle mağlup ederek son 4’e adını yazdırmayı başardı.
Maça hızlı giren Radwanska ilk seti 6-2 aldı. İkinci set tablo tamamen değişti... 5-0’la başlayan Pironkova karşısında Urszlua geri dönüş refleksi gösterse de Prinkova bir sayı daha alıp seti bitirdi: 6-3. Son sette ise merkez kortta müthiş bir mücadele vardı... Tie break’e giden maçı 7-6 kazanan Urszula Radwanska İstanbul Cup’da yarı final biletini cebine koymayı bildi.

YARI FİNALİ GÖREMEDİ

Günün diğer çeyrek final mücadelesinde iki Ukraynalı raketin karşı karşıya geldiği maçta Lesia Tsurenko, Kateryna Bondarenko’yu 7-6 ve 7-5’lik setlerle devirdi. Bondarenko ilk tur maçında Venus’u set vermeden elemişti.

Haberin Devamı

GAVRİLOVA İLE SVİTOLİNA FİNALDE

TEB İstanbul Cup’ta çiftlerde ilk finalist belli oldu... Diatchenko-Savchuk ikilisini yarı finalde 1 saat 8 dakikada 6-1 ve 7-5’le mağlup eden Rus Daria Gavrilovrilova ile Ukraynalı Elina Svitolina çifti finale yüksemeyi bildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!