Unutma! Sen Avrupa'nın Aslanı'sın

Güncelleme Tarihi:

Unutma Sen Avrupanın Aslanısın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2009 00:00

2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı kazanarak tarihi bir başarıya imza atan Cimbom, Fransız temsilcisi ile Chaban Delmas Stadı’nda saat 21.45’te karşılaşacak. Maçı İsviçreli hakem Claudio Circhetta yönetecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY, UEFA Kupası 3. turu ilk maçında bu akşam Fransa’nın Girondis De Bordeaux takımıyla deplasmanda karşılaşıyor.

Bordeaux’taki Chaban Delmas Stadı’nda TSİ 21.45’te başlayacak mücadeleyi TRT-1 naklen ekrana getirecek. Karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Claudio Circhetta yönetecek ve yardımcılıklarını Matthias Arnet ile Manuel Navarro yapacak.

Turkcell Süper Lig’de ikinci yarıya istediği başlangıcı yapamayan sarı kırmızılılar, Bordeaux’da alacakları iyi bir skorla 26 Şubat’ta İstanbul’da oynayacakları rövanşa avantajlı çıkmak istiyor.

Cimbom, bugüne kadar yaptığı 3 maçta yenemediği Bordeaux engelini geçerse 4. turda NEC Nijmegen-Hamburg eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Galatasaray’da sakatlığı süren Hakan Balta, Yaser, Linderoth ile Serkan Kurtuluş yok. Bordeaux’da ise Chalme cezalı olduğu için forma giyemeyecek.

HAKEM: Claudio Circhetta

STAT: Chaban Delmas

SAAT: 21.45

TV: TRT-1

BORDOEAUX: Rame Henrique Planus Tremoulinas Jussie Gourcuff Menegazzo Wendel Gouffran Diawara Chamakh

GALATASARAY: De Sanctis Sabri Servet Meira Volkan Mehmet Topal Barış Ayhan Arda  Lincoln Baros

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!