Unutma Beni son bölümde yaşananlar herkesi şoke etti!

Güncelleme Tarihi:

Unutma Beni son bölümde yaşananlar herkesi şoke etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2016 12:41

Fox Tv'nin hafta içi hergün yayınlanan dizisi Unutma Beni yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Unutma Beni hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ın hikayesini anlatıyor. İşte Unutma Beni son bölümde yaşananlar

Haberin Devamı

Unutma Beni efsane olma yolunda ilerliyor. Günlük dizi 7.sezonu ile ekranlara geliyor. Hayatlarındaki insanlara yardım eli uzatmak uğruna, aşklarını bir türlü gönüllerince yaşayamayan Ali ve İlkay'ı, bu sezon her zamankinden büyük bir sınav bekliyor. Peki Unutma Beni son bölümde neler yaşandı?

Öte yanda Şeker Hala ve Özlem geçmişlerindeki acılarla ve yeni heyecanlarla yüzleşmek zorunda kalıyorlar. Şerif, Emine, Hikmet Bey, Türker, Seda, Çiğdem ve Mustafa... Hepsi hayatın içinden öyküleri, sevinç ve hüzünleriyle FOX'ta!İlkay’ın ebedi aşkıdır. Bütün çabalarına rağmen İlkay’ın kendini ve kızını terk ettiğini düşünerek, kendini en kötü hissettiği bir zamanda Esra ile evlenen Ali kızı Zeynep’i de alarak Esra ile yurt dışına gitmeyi düşünmektedir. Ama pişman olacak, aşkından kurtulamayacak ve sonunda İlkay’a dönecektir.

Haberin Devamı

UNUTMA BENİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fox Tv'nin hafta içi hergün yayınlanan dizisi Unutma Beni yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Fox’un gündüz kuşağında ekrana gelen dizinin kadrosunda; Osman Karakoç, Didem Özkavukçu, Şerife Ünsal, Furkan Engin, Kurtuluş Şakirağaoğlu, Berivan Özyiğit, Olcay Kılavuzlu, Füsun Günuğur, Koray Ergün, Ebru Vardal, Deniz Yalçın, Metehan Şahiner, Önder Atakanlı, Nihan Taşyürek yer alıyor.

UNUTMA BENİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ayhan uyuşturucu kaçakçılığı yapmak için Renginile işbirliği yaptı. Ali'yle Yaprak'ın Rengin'i götürdüğü barda kavga çıkar. Ali bir gece nezarette kalır. Ayhan uyuşturucuları yurt dışına gönderir. Özlem ile Mustafa evlilik hazırlıklarındadır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!