Ünlü Oyuncu Kadir Doğulu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Ünlü Oyuncu Kadir Doğulu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 09:32

Neslihan Atagül nişanlısı Kadir Doğulu'nun doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Ünlü çift 2013 yazında 'Fatih Harbiye'de oynarken aşk yaşamaya başlamıştı. Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu kimdir?

Haberin Devamı

Uzun süredir aşk yaşayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti Temmuz ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Neslihan Atagül nişanlısı Kadir Doğulu'nun doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Kadir Doğulu kimdir?

Ünlü Oyuncu Kadir Doğulu kimdir


Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 tarihinde Mersin’de beş çocuklu bir ailenin oğlu olarak doğmuştur. Ortaokul ve lise yıllarını çalışarak geçirdi. Kafe ve bar işletmeciği yaptı. 2000'de İstanbul'a abisinin yanına geldi. Önce Beyoğlu Frape'de işe girdi. Ardından Refika'da çalıştı. Cafe City ve Buz'da garsonluk yaptı. Salomanje'de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı. Doğulu, House Cafe'de işe girdi. İki sene işletmecilik yaptı. O dönemde abisi aracılığıyla Hande Yener'le tanıştı. Kısa bir süre sonra bu tanışıklık aşka dönüştü. Hande Yener menajerlik işlerini çalışkan bulduğu Kadir Doğulu'ya teslim etti. Zamanla işi büyüttü ve "T.p.a" isminde bir şirket kurdu. 

KARİYERİNE ADIM ADIM

Haberin Devamı

Ünlü Oyuncu Kadir Doğulu kimdir

BİRÇOK DİZİ DE YER ALDI!

2010 yılında “Küçük Sırlar” dizisi ile oyunculuğa başladı. 2011 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı “Pis Yedili” adlı dizide oynadı.

2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen’in yaptığı “Fatih-Harbiye” adlı dizide Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte başrol oynadı.

2014 yılının Şubat ayında Kanal D ekranlarında başlayan, “Star Işığı X Factor” adlı 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışmasında Ziynet Sali, Emre Aydın, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan Jüri üyeliği yapmaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Kadir Doğulu yaptı.

Koyu Fenerbahçeli olan Kadir Doğulu, tiyatroya gitmek, spor yapmak, motosiklet ile dolaşmaktan hoşlanıyor.

2015 yılının Ocak ayında Star Tv’de gösterime girecek olan "Ve Kazanan" yarışmasının sunuculuğunu oyuncu Kadir Doğulu yaparken jüri koltuğunda Kenan Doğulu ile Şebnem Ferah olacaktır.

Haberin Devamı

2015 yılında Atv ekranlarında oynayacak olan "Sevdam Alabora" adlı dizide başrollerde Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran yer aldı.

Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül Evleniyor

Ünlü Oyuncu Kadir Doğulu kimdir


Kadir Doğulu - Neslihan Atagül çifti, 2013 yazında 'Fatih Harbiye'de oynarken aşk yaşamaya başlamıştı.Uzun süredir beraber olan çift Temmuz ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!