Ünlü aktörün üzücü sırrı

Güncelleme Tarihi:

Ünlü aktörün üzücü sırrı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 14:45

Hollywood'un ünlü aktörü 4 yaşındaki oğlunun çaresiz hastalığına ilişkin ilk kez konuştu.

Haberin Devamı

Ünlü aktör Colin Farrell, hayatının en büyük sırrını açıkladı. Farrel eski sevgilisi Kim Bordenave'dan olan 4 yaşındaki oğlu James'in serebral parsi olarak bilinen gelişim bozukluğunun nadir bir türüne yakalandığını söyledi.

Melek Adam sendromu olarak da bilinen bu genetik hastalık; hareket, duruş bozuklukları ve kas kantrolü kaybına sebep oluyor.

Herşeye rağmen oğlunun hayatında olmasından büyük mutluluk ve şükran duyduğunu söyleyen Farrell "James dört yaşında ve ilk adımlarını daha 6 hafta önce atmaya başladı. Ama bunun acıklı bir öykü olarak algılanmasını istemiyorum. Çünkü öyle değil. Onun hayatımda olmasından mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Ünlü aktörün üzücü sırrı

Haberin Devamı

Farrell  "Oğlum dört yıllık yaşamı boyunca da hastalığı ile cesurca başa çıktı ve bir çok engeli yıktı. Bundan sonrasını da başaracağına inanıyorum" dedi.

Ünlü aktör, James'in annesinin de oğlunun yaşamını rahatça sürdürebilmesi için elinden her geleni yaptığını sözlerine ekledi.

Minik James'in basit isteklerini bile henüz söyleyemediğini, konuşma yetisinin bu kadar gelişmediğini belirten Farrell "Şimdi bu konu üzerinde çalışıyoruz" dedi.

Farrell, oğlu dört yaşına gelmesine rağmen bunca yıldır neden bu konuda konuşmadığını ise şöyle açıkladı: "İnsanların oğlumun hastalığını kullanarak onları etkilemeye çalıştığımı düşünmelerini istemedim. Ama şimdi düşünüyorum ki bu sorunla karşı karşıya olan başka insanlar da bizim ne kadar umutlu olduğumuzu okuyup pozitif düşünmeye başlayabilirler."

Colin Farrell, kıa bir süre önce düzenlenen Engelliler Olimpiyatları'nın tanıtımı için de yoğun bir tempoda çalışmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!