Uniminicup'da finaller başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Uniminicupda finaller başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2012 13:33

İstanbul Üniversitesi Uniminicup Basketbol Turnuvası’nda hafta sonu oynanan toplam 9 mücadele ile gruplardaki klasman maçları tamamlandı.

Haberin Devamı

Alınan sonuçların ardından 5 grupta 5., 6. ,7. ve 8. sıralar sahiplerini buldu. Üçüncülük ve Final Karşılaşmaları ile son bulacak Uniminicup’ta mücadeleler 21–22–23 Nisan tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi'nde oynanacak.

Uniminicup Basketbol Turnuvasında haftasonu alınan toplu sonuçlar ile final programı ise şöyle oluştu:

6 NİSAN CUMA
Bahçelievler Belediye SK – Avcılar Tanyıldızı: 47 – 18
Bahçelievler Basket SK – Time Out: 49 – 38

7 NİSAN CUMARTESİ
Çorlu Kartal (A) – Gazi İ.Ö.O: 21 – 36
Pertevniyal – Bahçeşehir Koleji: 16 – 47
Dev Adamlar (A) – Caddebostan: 27 – 25
Bahçeşehir İhtisas – Galatasaray: 41 – 42

8 NİSAN PAZAR
Madalyon SK – Olimpik Basket: 41 – 31
Atakent Basket – Dev Adamlar(B): 40 – 21
Borusan İ.Ö.O – Daçka SK: 21 - 48

FİNALLER NEFESLERİ KESECEK

Basketbol Şenliği'nde gruplarında başarılı sonuçlar alan takımlar finale yükseldi. Kırmızı Grup'ta Doğa Koleji ile FMV Işık, Turuncu Grup'ta Çorlu Kartal (A) ile Fatih Koleji, Yeşil Grup'ta Starların Doğuşu ile BASK, Sarı Grup'ta Florya Elit ile Fener Ataşehir ve Mavi Grup'ta da İstanbul Üniversitesi ile Bahçeşehir Yıldızları, gruplarını şampiyon olarak kapatmak için sahaya çıkacak. Turnuvada 3.'lük-4.'lük ve şampiyonluk karşılaşmaları 21-22-23 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Haberin Devamı

ONLARSIZ TURNUVA OLMAZ!

İstanbul Üniversitesi'nin organize ettiği Uniminicup Basketbol Turnuvası sponsorların desteğiyle bu sezon daha da güzelleşti. Hamidiye, Aynes ve Kinetix minik sporculara turnuva boyunca destek verdi. Organizasyona katılan sporcular Hamidiye sularını içerken, turnuvanın ilk gününden itibaren Aynes de sütleriyle minikleri yalnız bırakmadı. Şenliğin en değerli oyuncu ve sayı kralı hediyelerini de Kinetix karşılayacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!