Renk cümbüşü çantalar

Güncelleme Tarihi:

Renk cümbüşü çantalar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 23:44

2017'ye giderken 2016 yılının en trend çantalarına göz atın. En çok tercih edilenler ve modaya yön verenlerin seçtikleri, hangi çantayı nasıl kombinlersiniz? Bu fikirlerle, şık aksesuarlar ve sofistike parçalar ile tüm kombinlerinizin altını çizebilirsiniz.

Haberin Devamı

2016 en trend çantalar, güzel kadınların omuzlarını süsleyecek. Yaz biterken bu şık aksesuarlar ve sofistike parçalar ile tüm kombinlerinizin altını çizebilirsiniz. En ünlü tasarımcıların en çarpıcı modelleri neler? En trend çantalar ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz. Ofis şıklığınızı tamamlayacak çantalar, plaj modasına ayak uyduracak çantalar, smart casual tarzınızı bütünleyecek çantalar, gece kıyafetleriniz ile taşıyabileceğiniz bayan çanta modelleri ve fiyatları hepsini sizler için seçtik.

İNSAN YÜZÜ FİGÜRLÜ ÇANTALAR

Eğlenceli ve keyifli tasarımlar olan karikatürize yüz figürlü çantalar bu sonbaharın modası olacak. Kırmızı dudaklı, büyük siyah güneş gözlüklü ve somurtkan suratlı kadın figürlü çantalar sonbaharda herkesin kolunun altında olacak. 

Haberin Devamı

İkinci El Modanın Adresi için Hemen Tıklayın. Gardrops.com

PÜSKÜLLÜ ÇANTALAR

Son birkaç yıldır moda olan saçaklı ve püsküllü çantalar 2016 en trend çantalar kategorisinde bir numaraya oturuyor. Kıyafet ve ayakkabılarda da görülen püskül detayı şık çanta tasarımlarında da yerini alacak. Metalik renklerdeki püsküller bu yıl ultra abartılı detayları ile öne çıkacak. Püsküllerin yanı sıra yılan derisi ayrıntılar ve tüylü pon pon süslemeler de çantalara hareket ve canlılık katacak. Retro fütüristik dokunuşlar ile yapılan çantalar, ilginç formları ve parlak renkleri ile göz alacak. Metalik detaylar da bu yıl gösterişli ve hayli iddialı olacak.

 

Renk cümbüşü çantalar


İkinci el ucuz çanta modelleri ve fiyatları için Gardrops.com

BEL ÇANTALARI

Doksanlı yıllarda sık gördüğümüz bel çantaları geri döndü! Eski tasarımlarına yeni formlar verilerek ve hareket katılarak oluşturulan çantalar 2016 en trend çantalar kategorisinde yerini aldı bile! Kürk ve püskül detaylı çantalar, grafik baskılı çantalar, minimalist formlu bel çantaları yükselişe geçti.

 

Haberin Devamı

Renk cümbüşü çantalar


CLUTCH ÇANTALAR

Clutch çantalar son birkaç yılın en in çanta modellerinden biridir. Elimizde taşıyabileceğimiz clutchlar, sapsız ya da çok küçük sapı olan çantalardır. Daha önceden yalnızca gece kıyafetlerimizi tamamlayan clutch çantalar şimdilerde günlük hayatımıza da girdi. Smart casual tarzımızı tamamlayan clutchlar iyi ki varlar! Kutu şeklindeki clutch çantaları gece kıyafetleri ile kombinleyebilirsiniz. Portföy şeklindeki ve zarf şeklindeki clutch modelleri ise gündelik hayatta da kullanmanız mümkün.

İkinci el marka clutch çantalar için Gardrops.com 

Renk cümbüşü çantalar

Haberin Devamı

ÖRGÜ ÇANTALAR

Bu sezonun ilginç çanta modellerinden biri de örgü çantalar. Retro havasının hakim olduğu örgü çantalar, farklı renkler ve modellere sahip şekilleriyle bizi geçmişe götürüyor. Tığ işi yapılan ve el emeği olarak büyük bir ilgiyi hak eden çantalar yaz aylarında elbiseleriniz ile hoş bir uyum yakalayacak.

 

Gardrops.com tarafından hazırlanmıştır.

BAKMADAN GEÇME!