Ulan İstanbul izle yeni bölüm neden yayınlanmayacak?

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul izle yeni bölüm neden yayınlanmayacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 10:08

Kendilerine, gariban insanların düşmanlarını hedef alan sevimli hırsızlar bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelemeyecek. Nevizadeler yakayı ele verdiler mi? Şehriban'daki hüznün nedeni ortaya çıkacak mı? Ulan İstanbul, özel bölümüyle Pazartesi 22:30'da Kanal D'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Kanal D'de Pazartesi akşamları ekrana gelen Ulan İstanbul, 5 Ocak Pazartesi akşamı eski bölümlerinden oluşan kolaj bir bölümle yayınlanacak. Ulan İstanbul'un yeni bölümü yerine Arkadaşım Hoşgeldin'in tekrar bölümü ekranda olacak. Ulan İstanbul'un özel bölümü ise 23.30'da ekrana geliyor. Dizi hakkında Kanal yetkililerinden ve dizi yapımcılarından da açıklama gelmeyince seyirciyi büyük merak sardı.

‘Sabah ezanının ne zaman okunduğunu en iyi müminler ve hırsızlar bilir’ deyip duran Nevizadeler ’in kapı komşuları Hayati’nin maceralarını haftaya izleyebileceğiz. Hayati (Seslendirme sanatçısı ve tiyatrocu Beyti Engin 18 Eylül 1981 Çanakkale doğumlu)

Hepsini ve daha fazlasını Ulan İstanbul’un 12 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak 29. Bölümünde izleyeceğiz. Ulan İstanbul 29. Bölümünde Nevizadelerin karşısında gerçek bir düşmanları var.
Ulan İstanbul son bölümde neler olmuştu?

Haberin Devamı

Derya ekipten ayrılıp memlekete dönme kararı alır. Birbirinden kopacak olan ekip duygusal anlar yaşarken, beklenmedik biçimde çevrelerinde polisler belirir. Nevizadeler yolun sonuna mı gelmiştir? Ekibi hapis günleri mi beklemektedir?

Ulan İstanbul izle yeni bölüm neden yayınlanmayacak

Ekip, tezgahları sonlandırıp, İstanbul defterini tamamen kapatmaya hazırlanırken, Şehriban Derya'nın kiminle öpüştüğünü araştırmak için casusluk yapmaya koyulmuştur. Diğer yandan Derya'nın babası sonunda hapisten çıkar.

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım ve Caner Özyurtlu’nun paylaştıkları, yönetmen sanfalyesinde Murat Onbul’un oturduğu pazartesi günlerinin fenomen dizisi bu sefer hüzün dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Ulan İstanbul’da da Kandemir Nevizade ve ekibi temel felsefe olara ‘Adaletli Çalmak’ı benimsemiş ve “İhtiyacı olmayandan, ihtiyaçları kadarını, ihtiyaçtan araklamak” felsefesini benimsemiştir.

Haberin Devamı

Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Sevtap Özaltun, Caner Özyurtlu, Erhan Kolçak Köstendil gibi oyuncuların yer aldığı Ulan İstanbul yeni bölümü ile 12 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek.

ULAN İSTANBUL ÖZEL BÖLÜM FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!