Ufak Tefek Cinayetler son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2017 23:18

Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ufak Tefek Cinayetler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynadı. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalıştı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça aksiyon dolu anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin son bölümünde Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düştüler. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YER ALACAK?

Oya, Merve’yi gerçekten zehirledi mi? Savaş sanatında yeni perde açılıyor!

Merve'ye ne oldu? Oya ellerini cidden kirletti mi? Serhan, Oya'ya gitgide tutulurken Oya, duygularını açığa çıkartacak mı?

Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düşecekler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kurulmakta. Oya'nın bunu erkenden sezmesi lazım, yoksa fena..

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oya için intikam vakti geldi!

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıldığı “Ufak Tefek Cinayetler her hafta artacak temposuyla çok konuşulacak.

Kadınlar, erkekler aşk ve yalanlar...

Oya, nihayet harekete geçiyor. Merve için artık çok zor günler başlayacak. Merve, Oya'yı aptal sanarak çok yanlış yaptı! Arzu, Mehmet'in ihanetine, nasıl karşılık verecek? Diğer yanda erkekler de safları sıklaştırmaya başlıyorlar.

Aşk Sarmaşık'ı sarmaya başladı. Serhan günden güne, Oya’ya tutulmaya başlıyor. Kendi karanlık ve gerilimli hayatına değen sıcacık bir el olacak Oya. Onu düşünmeden, görmeden edemiyor.

PESTİSİT KONUSU GÜNDEM OLDU

Dizinin son bölümünde Oya'nın Merve'ye enjekte etmeye çalıştığı pestisit, internet üzerinden en çok arananlar arasında yer aldı. Pestisitin insanlar üzerindeki etkisini sorgulayan Ufak Tefek Cinayetler seyircileri, bu durumun Merve üzerindeki etkilerini öğrenmek istedi.

BAKMADAN GEÇME!