Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2018 23:41

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanına yönelik araştırmalar son gelişmelerin hemen ardından gündeme geldi. 9 Ocak tarihli Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Serhan'ın cezaevine girişiyle Sarmaşık'taki tüm dengeler alt üst oldu. Finalde evini alan ismin Merve olduğunun öğrenen Oya, büyük bir şok yaşadı. Peki Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler 12. yeni bölüm fragmanı son bölümün ardından odak noktası oldu. Evi satın almak isteyen kişinin çok yakından bir isim olması Merve'yi şok etmiştir. Ufak Tefek Cinayetler 12. yeni bölüm fragmanında bu durumun yansımaları merak konusu oldu. Peki, Merve, tüm bu olanlara karşılık eli kolu bağlı mı duracaktır? İşte, son bölümden bazı detaylar ve Ufak Tefek Cinayetler 12. yeni bölüm fragmanının akıbeti

Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Ufak Tefek Cinayetler'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Serhan’ın tutuklanması Sarmaşık’ı tepetaklak etti. Oya, Merve ve Arzu’nun hayatları, bu tutuklanma ile buz kesti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serhan’ın tutuklanması Sarmaşık’ı tepetaklak ediyor. Oya, Merve ve Arzu’nun hayatları, bu tutuklanma ile buz kesiyor. Arzu işini, Merve Sarmaşık’ı, Oya Serhan’ı kaybetmek üzere. Ya kabullenecekler ve sonuçlarına katlanacaklar, ya da bir çare yaratacaklar. Aradıkları çıkış yolunu bulabilecekler mi? Serhan’ın ise eli kolu bağlandı. Çıkış yolu arıyor. Pelin ve Burcu ise, ince hesaplara giriyorlar. Sahipsiz bir Sarmaşık, ikisinin de hoşuna gidiyor. Acaba hesapları tutacak mı?

 

BAKMADAN GEÇME!