UEFA'dan Halis Özkahya'ya çok önemli görev

Güncelleme Tarihi:

UEFAdan Halis Özkahyaya çok önemli görev
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2015 17:16

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisindeki kararlarıyla sarı lacivertli camianın tepkisini çeken hakem Halis Özkahya, UEFA tarafından çok önemli bir maçta görevlendirildi.

Haberin Devamı

UEFA, Avrupa kupaları ikinci hafta maçlarında FIFA kokartlı Türk hakemler Cüneyt Çakır ve Halis Özkahya'ya görev verdi.

UEFAdan Halis Özkahyaya çok önemli görev

UEFAdan Halis Özkahyaya çok önemli görev
AVRUPA'DAKİ TAKIMLARIMIZIN MAÇLARININ HAKEMLERİ AÇIKLANDI

CÜNEYT ÇAKIR MALMÖ-REAL MADRID MAÇINDA
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde 30 Eylül Çarşamba günü İsveç ekibi Malmö'nün İspanyol temsilcisi Real Madrid'i ağırlayacağı A Grubu karşılaşmasını yönetecek. İki takım arasında TSİ 21.45'te başlayacak maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek. Dördüncü hakemliğini Mustafa Emre Eyisoy'un yapacağı mücadelede Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ilave yardımcı hakem olacak.

UEFAdan Halis Özkahyaya çok önemli görev

HALİS ÖZKAHYA LAZIO-SAINT ETIENNE MAÇINDA
Son olarak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yöneten Halis Özkahya ise İtalya'dan Lazio'nun, Fransız takımı Saint-Etienne'i 1 Ekim Perşembe günü konuk edeceği UEFA Avrupa Ligi G Grubu maçında görev alacak. Lazio ile Saint-Etienne arasında Roma Olimpiyat Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak mücadelede Özkahya'nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Ekrem Kan yapacak. Dördüncü hakemliği Cem Satman'ın üstleneceği karşılaşmada, Tolga Özkalfa ve Ali Palabıyık da ilave yardımcı hakemler olarak görevlendirildi.

Haberin Devamı

UEFAdan Halis Özkahyaya çok önemli görev
MUSTAFA ÇULCU DERBİNİN KRİTİK POZİSYONLARINI DEĞERLENDİRDİ: ÖZKAHYA'NIN YÜREĞİ YETMEDİ

UEFA, 20 AĞUSTOS'TAKİ MAÇI ELİNDEN ALMIŞTI
UEFA, Halis Özkahya'yı 20 Ağustos'ta Fransa'da oynanan Bordeaux-Kairat maçında görevlendirmişti. Ancak Özkahya, UEFA tarafından düzenlenen Yo-Yo testlerinde başarılı olamayınca bu karşılaşma elinden alınmıştı. Geçen hafta Fransa'nın Lyon kentine giderek tekrar Yo-Yo testine giren Özkahya, bu kez başarılı olunca Avrupa Ligi'ndeki Lazio-Saint Etienne maçına atandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!