UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Lokomotiv Moskova’yı ağırlıyor!

Güncelleme Tarihi:

UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe Lokomotiv Moskova’yı ağırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 14:34

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu bu akşam Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova karşılaşması ile başlayacak. İlk maçtan galibiyetle ayrılıp rövanşa avantaj ile gitmek isteyen her iki takım da hazırlıklarını ona göre yaptı. Müsabakanın İsveç Futbol Federasyonundan Martin Strömbergsson tarafından yönetileceği bilgisi verilirken, karşılaşmanın nasıl geçeceği büyük bir merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

Grup aşamasında da başarılarını gösteren Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova ayrı gruplarda mücadele ettiler. UEFA Avrupa Ligi A Grubunda bulunan Fenerbahçe, Ajax, Celtic ve Molde ile eşleşirken, grubu 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ikinci sırada tamamlayarak son 32 turuna çıktı.

Lokomotiv Moskova ise H Grubu’nda rakipleri Beşiktaş, Sporting Lizbon ve Skenderbeu'nun yer aldığı gruptan 11 puanla lider olarak çıktı.

AVRUPA KUPALARINDA İLK DEFA MÜCADELE EDECEKLER

Sarı Lacivertli takım ve Lokomotiv Moskova Avrupa kupalarında ilk defa bugün bir araya gelecek. Fenerbahçe bu zamana kadar Avrupa kupalarında 4 Rus takımı ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Fenerbahçe’nin yanı sıra Lokomotiv Moskova ise Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla 8 kez mücadele etti. Lokomotiv Moskova bu karşılaşmalardan 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ayrıldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’NİN AVRUPA’DA 201. MAÇI

Lokomotiv Moskova müsabakasıyla Avrupa’da 201. maçına çıkacak olan Fenerbahçe, kendi sahasındaki yenilmezlik unvanını sürdürebilecek mi merak ediliyor. Öte yandan Avrupa’da 41. sezonunu geçiren Sarı Lacivertliler, bugüne kadar çıktığı 200 karşılaşmanın 71’ini kazanırken, 41 kez berabere kaldı ve 88 defa ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda kalesinde 303 gol gören Fenerbahçe, rakip filelere ise 248 gol gönderdi.

Avrupa kupaları tarihindeki 100. maçına bu akşam çıkacak olan Sarı Lacivertliler, bugüne kadar evinde çıktığı 99 müsabakadan 47 galibiyet, 21 beraberlik ve 31 mağlubiyetle ayrıldı.

FENERBAHÇE – LOKOMOTİV MOSKOVA MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe muhtemel 11: Fabiano Ribeiro, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, H.Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Luis Nani, Ozan Tufan, Volkan Şen (Alper), Robin van Persie

Lokomotiv Moskova muhtemel 11: Maninato Guilherme, Roman Shishkin, Jan Durica, Nemanja Pejcinovic, Vitali Denisov, Delvin N’Dinga, Dmitri Tarasov, Aleksandr Samedov, Manuel Fernandes, Maicon, Petar Skuletic

FENERBAHÇE – LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇ BİLETLERİ 125 TL’DEN BAŞLIYOR

Haberin Devamı

Bu akşam saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmanın biletleri 13 Şubat Cumartesi günü satışa çıkarıldı. Buna göre Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada 6. kategori biletleri 125 TL ile en düşük fiyata sahip olurken, diğer biletler ise 190, 270, 320, 360 ve 375 TL’den satılıyor.

BU SEZON AVRUPA'DAKİ 11. MAÇ

Bu sezon Avrupa'daki 11. maçına çıkacak olan Sarı Lacivertliler, önceki 10 maçtan 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgiyle ayrıldı. Avrupa karşılaşmalarına UEFA Şampiyonlar Ligi umuduyla başlayan Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk takımına elenmiş ve rotasını UEFA Avrupa Ligine çevirmişti. Grupta 9 puan toplayan Sarı Lacivertliler, Avrupa’da oynadığı son 5 maçı da kaybetmedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE – LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇINA İSVEÇLİ HAKEM

Bu akşam oyannacak olan Fenerbahçe – Lokomotiv Moskova karşılaşmasını İsveç Futbol Federasyonu'ndan Martin Strömbergsson yönetecek. Martin Strömbergsson’un yardımcıları ise Daniel Gustavsson ve Stefan Hallberg olacak.

BAKMADAN GEÇME!