‘Üç yıldır kazanıyoruz o kupayı bu yıl da istiyorum'

Güncelleme Tarihi:

‘Üç yıldır kazanıyoruz o kupayı bu yıl da istiyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2017 23:45

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bugün Başakşehir’in konuğu olacak Galatasaray’da Riekerink rakiple ilgili analizlerini futbolcularına aktardı. Hollandalı, bir kupa takımı olduklarının altını çizerek, öğrencilerinden güçlü rakipleri karşısında bunu unutmamalarını istedi.

Haberin Devamı

KUPADA bugün Medipol Başakşehir karşısında çeyrek final mücadelesine çıkacak olan Galatasaray’da tüm gözler bu kritik maça çevrildi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, dün yapılan son taktik antrenmanından önce takımı ile önce video analiz odasında Başakşehir takımı hakkındaki son detayları anlattı sonra da bir konuşma yaptı.  Ligde sahalarında Başakşehir’e 2-1 mağlup olduklarını hatırlatan Hollandalı teknik adam “Bu maçı kazanarak hem rövanşı almalı, hem de zirve yarışındaki iddia ve isteğimizi ortaya koymalıyız” dedi. 

DERBİLER ANALİZ EDİLDİ

RİEKERİNK, daha sonra bir tanesi kendi döneminde olmak üzere Galatasaray’ın son üç sezondur Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandığını oyuncularına hatırlatıp “Bu kupa bizim geleneğimiz. Bu geleneği bu sezon da bozmayalım. O kupayı bu yıl da istiyorum. Bu yüzden Başakşehir engelini geçmeliyiz. Bunu yapacak güce sahibiz” dedi.

Haberin Devamı

Hollandalı teknik adam taktik antrenman öncesinde takımı ile Başakşehir’in başta Türk Telekom Arena’da 2-1 kazandığı Galatasaray maçı olmak üzere, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı karşılaşmalardaki performansları da analiz etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!