Tweet’ler 'O Ses Türkiye' için atıldı

Güncelleme Tarihi:

Tweet’ler O Ses Türkiye için atıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2016 13:24

Dün akşam ekrana gelen yarı final bölümüyle sosyal medyada zirveye oturan O Ses Türkiye, AB’de de en çok izlenen program sıralamasında birinci oldu.

Haberin Devamı

Somera’nın analizine göre; 1 Şubat Pazartesi tarihinde sosyal medyada en çok konuşulan konu; dün akşam TV8’de ekrana gelen “O Ses Türkiye” yarışma programı oldu. Yarışmayı sırasıyla: “Güneşin Kızları” ile “Fatih Portakal ile Fox Ana Haber” takip etti.  

Dün akşam canlı olarak izleyici ile buluşan O Ses Türkiye'de yarı final heyecanı vardı. Pazar akşamı gerçekleştirilen O Ses Türkiye çeyrek finalinde yarı finale hak kazanan Emre Sertkaya, Türkan Kürşad, Tankurt Manas ve Aziz Kiraz finale kalan isimler oldu. 

O Ses Türkiye finali bu akşam 20:00’da TV8 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz’un jüri koltuğunda oturduğu “O Ses Türkiye” de, her zaman olduğu gibi sesler değil, jüriler yarışıyor. 

Haberin Devamı

 “O Ses Türkiye”, en çok izlenen program sıralamasında da zirvede yer aldı. “O Ses Türkiye”, AB izleyici gruplarında güncel reyting sonuçlarına göre birinci olurken, yarışma programını sırasıyla,  “Paramparça”, “Kırgın Çiçekler”, “Fatih Portakal'la Fox Ana Haber” ve “O Ses Türkiye Özet” izledi.

 

BAKMADAN GEÇME!