Türkiye star DJ’ini İzmir’de arıyor

Güncelleme Tarihi:

Türkiye star DJ’ini İzmir’de arıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2004 01:02

Türkiye’nin en iyi DJ’ini seçmek için yapılan Burn DJ Contest, Eskişehir ve Ankara seçmelerinin ardından bu gece İzmir’de. Yeni Fuar Alanı 3’üncü holde yapılacak seçmelerde İzmirli DJ adayları yarışacak. Partinin kapıları herkese açık.

Ernerji içeceği Burn, müzik kanalı MTV ile birlikte Türkiye’nin DJ starını seçiyor. ‘Burn DJ Contest’in Eskişehir’den sonra Ankara’da yapılan seçmelerine Hürriyet Cumartesi, müzik sayfası editörü Sanlı Ergin de jüri üyesi olarak katıldı.

Başkentli DJ adayları, tam teçhizatlı ‘Burn Mobil Stüdyo’da tüm marifetlerini gösterip, projenin teknik sorumluları Murat Uncuoğlu ve Peter Thomas’ın ‘süzgeç’inden geçerek jürinin karşısına geldiler. Çankaya Venue’de yapılan final gecesinde beş DJ adayı yarıştı.

Finalde sahne alan beş DJ adayı 7’şer dakikalık programlarla, İzzet Öz, Sanlı Ergin, DJ Christopher Thomas, DJ Murat Uncuoğlu, DJ Peter Thomas, Esra Barlık ve Fresh B’den kurulu jürinin karşısında tüm hünerlerini gösterdiler.

Birinciliği beş yıldır kulüp DJ’liği yapan 32 yaşındaki Murat K. Acan (DJ Kech) alırken, ikincilik H. Eren Yıldızer’in (Eren-H), üçüncülük ise Murat Zarokol’un oldu.

‘Burn DJ Contest’in Eskişehir ve Ankara seçmelerinin ardından bu gece de İzmir seçmeleri yapılacak. Yeni Fuar Alanı 3’üncü holde yapılacak seçmelerde İzmirli DJ adayları yarışacak. Parti havasında geçecek olan yarışma gecesinde ünlü DJ’ler Seb Fontaine, Fitalic ve Murat Uncuoğlu sahne alacak. Parti biletleri Tickettürk’ten öğrenci 20 milyon, tam 25 milyon liraya alınabilir.

‘Burn DJ Contest’ en önemli ayağı ise, MTV Europe’tan canlı yayınlanacak olan ‘Dance Floor Chart Partisi’nin İstanbul’daki finali olacak. 8 Mayıs’ta yapılacak olan finalde, Eskişehir, Ankara ve İzmir finalistleri ile İstanbullu DJ adayları yarışacak. MTV Europe’dan canlı yayınlanacak finalleri VJ Becky Griffin sunacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!