Türkiye nelere ağlıyor?

Güncelleme Tarihi:

Türkiye nelere ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2016 13:28

El ele tutuşamayan sevgililere, ölümüne âşıklara, ‘sensiz yaşayamam!’lara ama en çok her şeye rağmen ‘Peki annecim’ diyen çocuklara ağlıyoruz. Geçen salı Türkiye’yi gözyaşına boğan ‘Anne’, acılara tutkumuzun resmini çizdi.

Haberin Devamı

ANNE (STAR TV)

Türkiye nelere ağlıyor


Beren Gökyıldız’ın canlandırdığı Melek, kelimenin tam anlamıyla hepimizi bitirdi. Ekran başında salya sümük yerlere yapıştırdı. O pis mutfağın, boş dolabın içinden bulup kemirdiği çürük elmayla, “Saçlarımı iki yandan örer misin annecim?”le, diğer bütün dizilerin acı eşiğini kırıp geçti. Gonca Vuslateri’nin Şule’si şahane derecede berbat bir anne ve Melek kesinlikle bu sezonun ölümcül vuruşu.

HANGİMİZ SEVMEDİK (TRT)

Türkiye nelere ağlıyor


Tatlı bir mahalle dizisiyken, sürpriz şekilde hüzünlendiren ‘Hangimiz Sevmedik’, bu hafta Tarık ve Itır’ın “Ben sensiz yaşayamam Itır” sahnesiyle tam bir gözyaşı karnavalına dönüştü.

Haberin Devamı

SEVİYOR SEVMİYOR (ATV)

Türkiye nelere ağlıyor


Yiğit ve Deniz’in aşkı romantik komedi boyutlarını aşıp neredeyse ‘Yer Gök Aşk’ seviyesinde dramatik boyutlara ulaştı. En son Serdar Ortaç’ın ‘Yaz Yağmuru’ eşliğinde yıllar süren ayrılma, sonra çok çok ağır çekim geri dönüp kucaklaşma sahnesi, kutu kutu mendilin tüketildiği klasik bir ‘git/gitme’ sahnesiydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!