Türkiye’den gelen daveti reddetmem

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’den gelen daveti reddetmem
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2005 01:22

Bir mafya ailesinin öyküsünü konu alan ‘The Sopranos’ adlı dizinin başrol oyuncusu James Gandolfini, ‘Bu rolden önce bir hiçtim’ diye itiraf etti. Gandolfini, dizi çekimleriyle çakışmadığı takdirde, Türkiye’den gelecek ilk daveti kabul edecek.

Venedik’te dost sohbeti

56 ülkede yayınlanan ‘The Sopranos’ dizisinin başrol oyuncusu James Gandolfini, Venedik Film Festivali’nin yarışma bölümünde gösterilen John Turturro’nun ‘Romance&Cigarettes’ adlı filmindeki rolüyle, yine tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu yıl altıncı sezonuna imza atacak olan ‘The Sopranos’un Tony Soprano’su James Gandolfini, ‘Des Bains Oteli’nin bahçesinde Kelebek’e samimi açıklamalarda bulundu.

Akdeniz sıcaklığı şart

n Son yıllarda Amerika’da ‘Outstanding Male Actor’(Olağanüstü erkek oyuncu) ödüllerini kimseye bırakmayan Gandolifini de, ‘The Sopranos’ dizisindeki pek çok oyuncu gibi İtalyan kökenli. James Gandolifini, ‘Dedelerim İtalya’dan, Piacenza’dan gelmişler. Onlarda da tıpkı sizlerdeki gibi Akdeniz sıcaklığı var. Sopranoları İrlandalılar veya Hollandalılar oynayamazdı. Benim aile yaşantıma öyle çok benziyorlar ki!’ diye konuştu.

Her türlü davete evet

n Tony Soprano’yu canlandırmadan bir hiç olduğunu söyleyen usta aktör, ‘Sonra kendimi bir şey sanmaya başladım. Aslında o bir karakter ama ben kendimi ona adapte ediyorum. Öyle ki geçenlerde bir otele giriş yaparken Tony Soprano imzasını atmışım’ diye itiraf etti. Türkiye’yi okul yıllarından beri merak ettiğini anlatan James Gandolfini, ‘Ülkenizden gelecek her türlü daveti kabul ederim. Yeter ki ‘The Sopranos’ çekimleri ile çakışmasın’ dedi.

ÇIPLAK AYAKLI HEMINGWAY

1992 yılında mesleğe Broadway’de başlayan James Gandolfini, şimdi de beyazperdede ünlü Amerikalı yazar Ernest Hemingway’ı canlandırmaya hazırlanıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!