Türk yemeklerini merak ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Türk yemeklerini merak ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 01:00

Oyunculukta gösterdiği başarılı performansı ve güzelliğiyle kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Scarlett Johansson, bu sezon İspanyol markası Mango’nun reklam kampanyalarının da yüzü oldu. Madrid’deki Mango’nun 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun tanıtım gecesinde Scarlett, Hello! dergisine konuştu: “Mutlaka Türkiye’ye gelmek istiyorum. Yemeklerinizin çok güzel olduğunu biliyorum. Türk yemeklerini gerçekten de çok merak ediyorum.”

Haberin Devamı

SCARLETT JOHANSSON FOTOĞRAFLARI 

Dokuz yaşında oyunculuk kariyerine başlayan dolgun dudaklı güzel Scarlett Johansson, oyunculuk, şarkıcılık derken Mango’nun katalog çekimlerinde modellikte de başarılı olduğunu kanıtlıyor... 

* Merhaba, nasılsın?

- Gayet iyiyim, teşekkür ederim.

* Evet, gayet iyi görünüyorsun. Bu akşamki şovda şarkı söyleyeceksin sanırım.   

-  Evet, şov için çok heyecanlıyım, şarkı söyleyeceğim.

* Kariyerine nasıl başladın?

- Biraz küçük yaşta başladım. Dokuz yaşımdaydım. 1994 yılında ‘North’ filminde rol aldım. Ve daha sonra bunun  devamı geldi.

* Müzik kariyerinde de emin adımlarla ilerliyorsun.

- Şarkı söylemek küçüklüğümden beri sevdiğim bir şeydi. Müzik benim için bir tutku.

* Kardeşin var mı?

- Evet, erkek kardeşim var.

* Bildiğim kadarıyla modayla da oldukça ilgilisin.

- Evet, gerçekten modayı çok seviyorum. Eğer böyle bir işe sahipseniz çok şanslısınız, çünkü dilediğiniz gibi giyinebiliyorsunuz. Her gün takım elbise giydiğim bir işe sahip olmak istemezdim. Bir kere böyle bir tecrübem oldu, kariyerimin başında iki hafta CNN’in ofisinde çalışmıştım.

* En sevdiğin tasarımcılar kimler?

- Mango’yu çok seviyorum. Üzerimdeki elbise de Mango’ya ait. Ayrıca aksesuvarlarını da beğenerek kullanıyorum. Güzel görünmek için pahalı kıyafetler almanıza gerek yok. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Kendinize neyin yakıştığını bilmeniz önemli. Genç tasarımcıları çok seviyorum. Christopher Kane çok beğendiğim bir tasarımcı.

MUTLAKA TÜRKİYE’YE GELMEK İSTİYORUM

* Peki, beğendiğin sanatçılar hangileri, kimlerden ilham alıyorsun? Bildiğim kadarıyla biri Madonna.

- Madonna’dan gerçekten çok etkileniyorum. Gerçekten muhteşem. Mr. Hudson da beğendiğim sanatçılar arasında. Çok yetenekli ve stil sahibi olduğunu düşünüyorum. Kanye West ve Jay- Z ile birlikte çalışıyor.

* Benim favorim ise sizin albümünüz…
   
- Gerçekten mi? Çok teşekkür ederim.

* İstanbul da moda şehri olma yolunda hızla ilerliyor. İki hafta önce aralarında Roberto Cavalli, Missoni ve Vivienne Westwood’un olduğu birçok tasarımcıyı ağırladık. Daha önce Türkiye’yi ziyaret ettin mi?

- Evet, biliyorum. Ben de mutlaka Türkiye’ye gelmek istiyorum. Yemeklerinizin çok güzel olduğunu biliyorum. Türk yemeklerini gerçekten de çok merak ediyorum.

* Türk hayranların için bir şeyler söylemek ister misin?

- Türkiye’de performans sergilemek gerçekten de çok isterim. İletişim kurmak açışından internetten oldukça yararlanıyorum. Hayranlarım bana Facebook’tan ulaşabilirler, sorularını cevaplayabilirim.

* Bu sezon Mango markasının yüzü oldun. Bu marka için ne düşünüyorsun?

- Biraz önce de söylediğim gibi Mango gerçekten beğendiğim bir marka. Dün de burada mağazaya uğrama fırsatı buldum ve birkaç bir şey aldım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!