Türk Malı yeni bölüm ne zaman Star Tv yayın akışında olacak?

Güncelleme Tarihi:

Türk Malı yeni bölüm ne zaman Star Tv yayın akışında olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2017 15:00

Türk Malı 5. bölüm fragmanı yayınlandı ancak dizinin Star Tv yayın akışında yer almaması merak uyandırdı. Sevilen komedisi dizisi Türk Malı’nın yeni bölümünde renkli sahneler var. Peki, Türk Malı yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Pazar günleri yayınlanan Türk Malı dizisinin yeni bölüm tarihi ertelendi. Erman Kuzu ile hafızalara kazınan Şafak Sezer'in başrolünü üstlendiği dizi Türk Malı bu hafta yayınlanmayacak. Star TV'nin yayınladığı takvime göre Türk Malı'nın 5. bölümü 2 Temmuz 2017 Pazar günü ekrana gelecek. İşte yeni bölümden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eymen Kuzu’nun kötü kalpli nişanlısı Şehnaz, Bakiye’yi evden göndermek için yeni bir plan yaptı ve Bakiye’nin “sahte dadı” olduğunu söyleyerek, o’nu işten attırmaya çalıştı. Bakiye, çocuklarla vedalaşırken; Erman, Bakiye’nin yardımına yetişti ve o’nun sevgilisi olduğunu söyleyerek o’nu kurtardı.
Yan komşular Bahattin ve Şaduman cephesinde de sular bir türlü durulmadı. Seksi ve güzel Valeri’yi kendi evine transfer etmeyi kafaya takmış olan Bahattin, kendi hizmetçileri Hidayet ile Erman’ın aralarını yapmak için bahçede bir mangal partisi düzenledi. Ama bütün komşular aynı partiye doluşunca, işler hiç de planladığı gibi gitmedi.

Haberin Devamı

Diğer yan komşular, modern çiftimiz Onur ve Deren, Kuzular’a karşı “site içi ittifak arayışına” giriştiler ve Bahattin-Şaduman çiftini kendi yanlarına çekmek için onlar’la yakınlaşmak istediler; ama bir kez daha bu planları kendi ellerinde patladı.

BAKMADAN GEÇME!