Turacı: Ayrılmayı hiç düÅŸünmedim

Güncelleme Tarihi:

Turacı: Ayrılmayı hiç düşünmedim
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 14, 2009 16:28

Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı, antrenmanların yoğun bir tempoda olmasına rağmen mutluluk içinde ve pozitif bir şekilde geçtiğini söyledi.

Haberin Devamı

Daum'un da Aragones gibi disiplinli bir hoca olduğunu belirten Önder Turacı, "Ancak şu anki disiplin tarzı tüm arkadaşlarım için daha güzel" dedi.

Bugün 28 yaşını dolduran Önder Turacı, antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Takım arkadaşlarının kendisine verdiği "Herkes kendisine göre bir şampiyondur" yazılı kupayla basın mensuplarına poz veren Turacı, "28 yaşındayım. Bu Fenerbahçe'de kutladığım 6. doğum günü. İnşallah bugün bana verilen kupa gibi değil de gerçek kupaları alacağız" dedi.

Gazetecilerin, geçen seneyi de göz önüne alarak ilk on bire girip giremeyeceği hakkındaki sorularını Turacı, "Daha evvelden Daum zamanında ilk 11 oynuyordum. Ben çalışmalarıma bakıyorum. Hocam beni düşünürse elimden geleni yapacağım. Transferlerle ilgili bir şey diyemem buna yönetim ve hocamız karar verecek. Geçen sene ilk 11'i hak edip etmediğimi hocalara sormak lazım. Ben hak ettiğime inanıyordum. Ancak o polemiklere şimdi girmek istemem. Eski hocalarıma da saygı duyuyorum. Ancak Fenerbahçe'den ayrılmayı hiç düşünmedim. Fenerbahçe'de oynamak benim için büyük bir gurur" şeklinde cevapladı.

Haberin Devamı

Çalışmalar hakkında da görüşlerini belirten Önder Turacı, "Fark etmişsinizdir. Yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İstanbul'daki sıcak ve yoğun tempoya rağmen, antrenmanlarda mutluluğu yaşadık. Antrenmanlar pozitif geçiyor. İşte geçen sene olmayan buydu. Geçen seneki başarısızlığı bu sene alacağımız kupalarla affettirmek istiyoruz" diye konuştu.

FIFA'nın yeni kararları doğrultusunda kendisine yeniden Türk Milli Takımı'nın kapılarının açıldığını belirten Önder Turacı, "FIFA'nın son kararları doğrultusunda yeniden Milli Takım'da oynama imkanım doğdu. İnşallah burada ilk 11'e girip, milli bir oyuncu olmak istiyorum" diye konuştu.

Daum'un eski sistemiyle çalıştıklarını belirten tecrübeli futbolcu, "Daha önceden olduğu gibi, 3 sene önceki sistemle çalışıyoruz. Kendimi o günlere, 3 yıl önceye dönmüş gibi hissediyorum. İnşallah mutlu sona ulaşırız. Daha kampın ikinci günündeyiz. Bu önümüzdeki 10 gün bizin için çok iyi olacak" diye konuştu.

Haberin Devamı

Aragones ile Daum arasındaki farkların sorulması üzerine Önder, "Geçen yıla bakarsak, futbolcuyla hoca arasında normal bir iletiÅŸim yoktu. Åžu anda güleceÄŸimiz yerde gülüyor, konuÅŸacağımız yerde konuÅŸuyoruz. Disiplin bakımından ikisi de disiplinli hoca. Ancak ÅŸu anki disiplin tarzı tüm arkadaÅŸlarım için daha güzel" dedi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!