Tuğba Özerk, Avukat sevgili Ümit Acar ile görüntülendi!

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Özerk, Avukat sevgili Ümit Acar ile görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 19:18

Şu sırala yeni albüm hazırlığında olan ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, önceki akşam Bebek’te Avukat sevgilisi Ümit Acar ile görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

İki aydır Avukat Ümit Acar ile aşk yaşadığı dedikoduları ile gündeme gelen Tuğba Özerk, nihayet yeni sevgili ile ortaya çıktı.

Önceki akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, yeni sevgilisi ile el ele kameralara takıldı. Mekanda yakın arkadaşları Murta Dalkılıç ve Yıldız Çağrı Atiksoy ile eğlenceli bir akşam geçiren çift, mekandan el ele çıktı.

Tuğba Özerk, Avukat sevgili Ümit Acar ile görüntülendi

Şu sıralar ‘Hayatımın Albümü’ dediği yeni albümünü piyasaya çıkarma hazırlığında olan ünlü sanatçı Tuğba Özerk, albümünde yer alan ‘Aynı Semtin Çocukları’ isimli şarkısının klibi için yönetmen koltuğuna geçmişti.

Avukat sevilisi ile el ele yürüyüşe çıkan Özerk’in gazeteciler karşısındaki şaşkın halleri gözlerden kaçmadı. İkili basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak Arnavutköy’e doğru yol aldı.

Haberin Devamı

Tuğba Özerk ve Avukat Sevgilisi

Özerk, yeni aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile hayranlarına duyurdu. Ünlü şarkıcının ‘Dünyam’ notu ile paylaştığı fotoğraf kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum topladı.

Tuğba Özerk Kimdir?

Ünlü pop şarkıcısı, söz yazarı ve yapımcı olan Tuğba Özerk, 4 Haziran 1980 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. İlköğrenimini Melih Özakat İlkokulu'na, Lise öğrenimini Özel Çakabey Lisesi’nde tamamlayan Özerk’in 7 yaşında okul hayatına başlamasıyla TRT ve İzmir Devlet Konservatuvarı'nın çocuk korolarında müzik eğitimine başlaması aynı zamana denk gelmektedir.

İlk geri vokal deneyimini 12 yaşında Sezen Aksu'yla beraber 1992 yılında gerçekleştirdi. Sezen Aksu'nun yanında solo ve vokal çalışmaları devam ederken okul hayatı İzmir'de devam etmekteydi. İlk TV programına yine Sezen Aksu'yla 1992 yılında TRT’de çıktı. Geri vokal çalışmalarının yanı sıra bu programda solo bir şarkı da seslendirmesi kamuoyunda büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Büyük yetenek olarak lanse edilen Özerk’in sahne hayatı bu şekilde başladı.

Bir Çok Ünlü İsme Geri Vokal Yaptı!

Öğrenim hayatını tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşen sanatçı, aralarında Deniz Seki, Ege gibi bir çok ünlü isme geri vokal yaptı.

İlk Solo Albümü “Dün Gibi”

Daha sonra solo sahne çalışmalarına başlayan Özerk, 2002 yılının Aralık ayında “Dün Gibi” adlı ilk solo albümünü çıkardı.

Dizilerde Rol Aldı!

Albümle beraber oyunculuk yönünü gösterebilme fırsatı yakalayan sanatçı, atv'nin uzun süredir yayın yapmış olduğu dizisi “Böyle mi olacaktı” da bir sene kadar rol aldı.

Bir Çok Besteye İmza Attı!

İlk albümünde bir tane bestesi olan Özerk üç senelik boşlukta birçok besteye de imza attı. 6 Temmuz 2005 tarihinde “Lo Lo Lo” adlı ikinci solo albümünü çıkardı.

BAKMADAN GEÇME!