Tuğba böyle bir şerefsizlik yapmaz

Güncelleme Tarihi:

Tuğba böyle bir şerefsizlik yapmaz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 11:19

Mehmet Ali Erbil, eski eşi Tuğba Coşkun’un işadamı Önder Fırat ile aşk yaşadığı dedikodularına bu sözlerle tepki gösterdi

Haberin Devamı

BU MUTLULUK MAZİ OLDU (FOTO-GALERİ)

Mehmet Ali Erbil’in boşandığı eşi Tuğba Erbil’in adı yine işadamı Önder Fırat ile anılmaya başlandı. İddiaya göre Tuğba Erbil oğlu Ali Sadi ile birlikte Bodrum’a uçtu. Aynı uçakta Önder Fırat’ta vardı. Erbil ve Fırat uçaktan iner inmez sarmaş dolaş aynı cipe bindi.Vatan gazetesinde yer alan habere göre;  Tuğba Erbil iddialarla ilgili olarak şu sözlerle yanıt verdi: 

“Önder benim çok sık görüştüğüm bir insan. ’Aman dedikodu olur’diye de görüşmeyi keseceğim bir insan değil. Gördüğüm yerde de konuşurum. Çocuklarını tanıyorum, ikisini de seviyorum. Böyle dedikodular çıkacak biliyorum. Hiç gitmediğim bir restorantta hiç tanımadığım bir isimle bile yazıldım. Önder ile de uçakta karşılaştık, konuştuk. Uçakta tanıdık başka insanlar da vardı. Bir de yanımda Ali Sadi de var, nasıl sarmaş dolaş olacağım. Arabasına binmedim, ayrıca binebilirim de. Artık kimseye hesap vermek, açıklama yapmak zorunda değilim. Ama Önder ile şu anda aramızda öyle bir şey yok. Zaten yeni bir ilişki yaşayacak modda da değilim.” 

Haberin Devamı

Mehmet Ali Erbil de eski eşini savunarak “Önder ve Tuğba arkadaş.. Geçen yaz hep beraber tatil bile yaptık. Ben Tuğba’ya güveniyorum. Böyle bir şerefsizlik yapacağını sanmıyorum. İnşallah bu dedikoduyu çıkaranlar değil de Tuğba haklı çıkar. Tam tersi bir durum olursa Tuğba’ya bakışım değişir. Onun duruşu benim için tam tersi bir hal alır. Zaten bu saatten sonra benim için oğlum Ali Sadi çok önemli. Çocuğumu bu işlere karıştırırsa onu affetmem, o zaman külahları değiştiririz. Ama böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum.”     

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!