Tribüne girerim

Güncelleme Tarihi:

Tribüne girerim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 00:55

Şiddet Yasası ise Yalçın Yılmaz’a “Stada giremezsin” diyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Yatırımlar Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, hakkında verilen seyirden men cezasına dair bir tebligat almadığını belirterek, “Pazar günü oynanacak Bursaspor-Beşitaş maçında şeref tribününde olacağım” dedi.
Yılmaz, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ligin ilk haftasında oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında protokol tribününde kendisine itham edilen suçla ilgisi olmadığını söyledi. Yılmaz, “Ben tribünden geldim. Tribünde nasıl davranılır çok iyi bilirim. Trabzonspor ile yaptığımız karşılaşmada bordo mavili yönetici arkadaşlarımızla sohbet ettik. Protokol tribününde bulunan kafeteryadan kahve ve çay gibi meşrubatlar aldık. Ama olay farklı yönlere çekildi. Üzüldük” dedi.

‘G.Saray maçını da izleyeceğim’

Karara dair bir tebligat almadığını belirten Yılmaz, “Ne kulübümüze ne de bana tebligat yapıldı. Ben hem Bursaspor maçında hem de Galatasaray karşılaşmasında protokol tribününde yerimi alacağım. Evet maçlara gideceğim” diye konuştu.

BELGE NEREDE?

Haberin Devamı

YALÇIN Kaya Yılmaz, “Bu insan haklarına aykırı. Belge ve bilgi olmadan insanlar suçlanamaz. Trafikte bile insanlar muayeneden geçer. Beşiktaşlılık duruşumdan asla taviz vermedim, vermeyeceğim. Herkese örnek olan insanlarız, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

GiREMEZ!

Şiddet Yasası ise Yalçın Yılmaz’a “Stada giremezsin” diyor.

Yalçın Kaya Yılmaz, eline tebligat ulaşmamış olsa da Bursaspor maçında stada giremez. Eğer girerse yasağı delmekten hakkında ayrıca dava açılacak.

Kenan Başaran

BEŞİKTAŞ yöneticisi Yalçın Kaya Yılmaz, Bursaspor maçını gidip şeref tribününden izleyeceğini söylüyor ama bu pek mümkün görünmüyor. 6222 sayılı Şiddet Yasası’na göre hakkında seyirden men cezası verilen kişi söz konusu karar kendisine tebliğ edilmemiş olsa da herhangi bir sportif alana giremez. Hasılı Yılmaz, Bursa’ya giderse maçı izleme şansı bulunmuyor.

YASAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

SPOR savcısı Yılmaz için “Spor savcısı BJK yöneticisi Yalçın Kaya Yılmaz hakkında koruma kararı (soruşturma süresince yasaklama kararı) verilmesi konusunda Spor Güvenlik Şubesi’ne talimat vermiş. Yarın kendisine tebligat yapılarak yasaklılık durumu sisteme işlenecek” kararı almıştı. Tebligat Yılmaz’a ulaşmasa da hakkındaki yasak yürürlüğe girmiş bulunuyor.

Haberin Devamı

‘BRİÇ MAÇI DAHİ İZLEYEMEZ’

bursa emniyeti Yılmaz’ı teşhis ettiği an stada girmesini engeller veya girmişse de dışarı çıkartır. Yılmaz, yasağa rağmen stada girerse hakkında ayrıca soruşturma açılacak. Spor hukukçusu Alpay Köse, “Seyirden men cezası alan kişi hakkındaki yargı sürecini zaten biliyordur. Tebligata lüzum yok. Yılmaz, değil futbol maçına, briç maçına dahi gidemez. Bursa maçı öncesi karakola imza vermeli” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!