Trezeguet River Plate'te

Güncelleme Tarihi:

Trezeguet River Platete
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2011 10:35

Tarihinde ilk kez küme düşerek milyonlarca taraftarını hayal kırıklığına uğratan Arjantin'in köklü ekibi River Plate, birinci ligde yeniden top koşturabilmek için ekibini güçlendiriyor.

Haberin Devamı

İlk yarı son haftada ikincilik pozisyonunu koruyan River, ikinci yarıyı ilk iki sırada bitirebilmek için girdiği futbolcu arayışında Fransız oyuncu David Trezeguet ile anlaşmaya vardı.

Dün geldiği Arjantin'de River Plate başkanı Daniel Passarela ile görüşen Trezeguet yaptığı açıklamada, hep hayalini kurduğu River Plate'de nihayet oynayacağını belirterek, pazartesi sözleşmeye imza atacağını söyledi. "River'in geçtiği bu zor dönemde Arjantin'de olma hayalimi ve taraftarın eski günlere dönme hayalini taçlandırmaya geldim" diyen Trezeguet, "Kendimi River için her şeyimi verecek bir konumda hissediyorum" dedi.

Trezeguet Avrupa ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde kazandığı paranın çok daha altında bir fiyata River Plate'de oynayacak. Daha önce Alejandro Domínguez ve Fernando Cevanaghi de River Plate'de oynamak için daha az paraya razı olmuşlardı.

Haberin Devamı

TEVEZ'İN HAYALİ BOCA JUNİORS'A DÖNMEK

Manchester City'de Roberto Mancini ile tartıştıktan sonra kulüp arayışına giren Carlos Tevez'in de tek hayali Arjantin'e dönerek eski ekibi Boca Juniors'da oynamak. Manchester City, Arjantinli oyuncuyu satmak için Milan, İnter ve Paris Saint Germain'le görüşmelerde bulunuyor, ama Tevez , Boca Juniors dışında tüm ihtimalleri kafasından silmiş bile.

Arjantin basınında çıkan haberlere göre Tevez, menajeri Adrian Rouco'ya talimat vererek daha az parayla da olsa Boca'da oynaması için gerekenleri yapmasını söyledi.

Çıkan haberlerde Tevez'in menajerine yorgunluğundan yakınarak, "Git gez, tüm teklifleri dinle ama hiç kimseyle anlaşmamaya çalış. Ocakta Boca'da olmak istiyorum. Az para almam önemli değil. Ama artık yolculuklardan ve git-gellerden bıktım. Tandil'deki hazırlık çalışmalarına katılmak ve sonrasında Libertadores Kupası'nda oynamak istiyorum" dediği iddia edildi.

Tevez'e en büyük destek Bocalı oyuncu Roman Riquelme'den geldi. Kendisinin de Villarreal'de oynarken sorunlarla karşılaştığını hatırlatan Riquelme, "Ben İspanya'da Tevez'in yaşadıklarını yaşadım. Umarım hiçbir oyuncu aynı duruma düşmez. Bir oyuncu her şeyden önce oynamak ister. Carlitosla sürekli temas halindeyim. İnşallah yeniden Boca'da birlikte oynamaya başlarız" diyerek Tevez'e arka çıktı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!