Trendy Köşesi

Güncelleme Tarihi:

Trendy Köşesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2005 01:22

Sıkıldığım için oyuncu olmadım

Şarkıcı Serdar Ortaç, bugüne kadar kendisine gelen dizi tekliflerinin hiçbirini kabul etmemiş. Ortaç, bunun nedeni olarak, çabuk sıkılmasını gösteriyor: ‘Sonucun ne olacağını baştan bildiğim, geyik bir dizide ne işim var? Zaten ben sinemada bile sıkılırım!’

Şarkı söylüyorsun, sunuculuk tecrüben de var. Peki neden seni bugüne kadar dizi film setinde göremedik?

Sıkıntıya gelemeyen bir insanım. Sabah kalk sete git, 20 saat sette çalış. Izdırap gibi geliyor bana. O yüzden bugüne kadar bana gelen tekliflerin hiçbirini kabul etmedim.

- Hiç mi etkilendiğin bir teklif olmadı?

Tabii ki ‘Butterfly Effect’te bana rol verseler köpekleri olurdum! Ama sonucun ne olacağını baştan bildiğim, geyik bir dizide ne işim var? Bir de çok çabuk sıkılırım ben. Sinemaya bile gitmem mesela. Sinema, bir çok insan için en büyük eğlencedir ama ben orada da sıkılırım.

- Her şeyden çabuk mu sıkılırsın?

Tabii ben müsamereyi terk ettim bu yüzden. ‘Ayrılık kolay değil’ diye bir şarkı okutacaklardı bana. ‘Okumam’ dedim çektim gittim. Mesela üniversite de sıktı beni. Yarım bıraktım. Aynı anda çok şeyi düşünmek hastalığı var bende. Kapalı yerde kalamam. Toplantıya giremem.O yüzden fazla zevk alacağım bir şey yok.

- Peki az da olsa sana zevk veren ne var hayatta?

Bilardoyu ve play station oynamayı severim. Yürümeyi ve bir yerde oturup manzara seyretmeyi severim. Bebek’te Koru Kahve’ye giderim. Ama araba kullanmayı sevmem. Uyumayı sevmem.

TEDBİRLİ BİRİYİMDİR

- Korkuların var mı?

Yüksekten düşme korkum var. Hatta yüksekten bakamam bile. Ama onun dışında bir korkum yok. Önceden tedbir alıp: ‘Aman Tanrım deprem olacak, tedbir almalıyım’ gibi bir korkum yok.

- Peki hayatta her konuda tedbirli misindir?

Olacağını bildiğim bir şey için önceden korku yaratmayı sevmem ama onun dışında tedbirli biriyimdir.

- Kimi insan vardır; günü yaşar, kimi beş yıl sonrasının planını yapar. Sen hangi gruba giriyorsun?

Benim hedefim yok mesela. Okul, iş, evlilik, çocuk... Bunlar klasik insan hedefleri...

- İçinde bulunduğun camiaya ait hissediyor musun kendini?

Camiada bir sorun yok ki! Kirlenmiş tarafı olduğu gibi çok kirlenmemiş bir tarafı da var.

- Kirlenmiş tarafının nesi kirli mesela?

Onların manevi değerleri pek yok. Benim bu camiadan arkadaşım yoktur. Ama vakit geçirdiğim insan çok.

- Serdar Ortaç olmaktan memnun musun?

Olmasam ne yapacaktım? Veznedar mı olacaktım? Hepsini düşündüğüm zaman Serdar Ortaç olmak daha uygun geliyor. Tamam çok şey götürdü ama kimseye hesap vermiyorum, param var. Şimdi kafam kızsa ‘Rusya’ya gideceğim’ der ve giderim.

- Bir günlüğüne başkası olmak ister miydin?

Yurtdışına gittiğimde yaşıyorum bunu. Türklerin olmadığı yerlerde alışverişimi yapıyorum. Peynirimi, biramı kendi başıma almak hoş geliyor!

BAY AŞK UZMANI

KALBİM İKİYE BÖLÜNDÜ

ÇIĞIN: 16 yaşındayım. Üç yıldan beri çıktığım bir çocuk vardı. Çocuktan fazla hoşlanmıyordum. Çünkü çok soğuk, utangaç ve kıskançtı. Ama onunla çıkmaya başlamadan önce başka birinden hoşlanıyordum. O da benden hoşlanıyormuş. Fakat benim kendisiyle ilgilenmediğimi düşünüp, en yakın arkadaşımla görüşmeye başlamış. Sonra da yürümedi, ayrıldılar. Şimdi kalbimin yarısı birinin, öteki yarısı diğerinin. Sizce çıktığım çocuktan ayrılıp, diğeriyle mi çıkmalıyım? Yoksa ikisini de unutmalı mıyım?

BAY AŞK UZMANI:
Eğer üç yıldan beri çıktığın çocuktan soğuduysan, hemen ayrıl. Boş yere vakit kaybetmene gerek yok. Ama ‘Bir anlık heyecana kapılıp ayrıl’ demiyorum. Sadece gerçekten soğuduysan ve artık onunla birlikte olmaktan hoşlanmıyorsan hiç vakit kaybetme. Diğer çocukla arkadaşlık etme şansın varsa onu değerlendir. Kendine iyi bak.

‘Muavİnlİk de yaptIm!’

n Bir gün her zamanki gibi halk otobüsüne binmiştim. Tabii otobüs yine ana baba günüydü. Şoförün yanındaki koltukta oturuyordum. Karşımda oturan tatlı bayanla gülüşüyorduk. Bu tatlı anlar, otobüse yeni binen çocuğun beni muavin sanıp, parayı bana uzatmasına kadar sürdü! Bakışıp, gülüştüğüm bayan bana bakıp, kahkahalar attı. Ben de herkese rezil oldum! DJ Fiko, 17
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!