Trendy Köşesi

Güncelleme Tarihi:

Trendy Köşesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2005 01:30

Aşk acısı üç günlük

‘Zaga’nın Çılgın Kemancısı’ olarak ünlenen Ayça Tekindor, peş peşe çıkardığı iki albümle şöhretini perçinledi. Önce ‘Yıkılıyoo’ dedi, ardından ‘Çekicek Kulaklarımı!’ Ayça, her daim eğlenmeye hazır! Söylediğine göre, onun için aşk acısı bile üç günlük!

Özellikle ‘Zaga’nın Çılgın Kemancısı’ ve reklam filmleriyle acayip şöhret kazandın. ‘Bu kadar tanınmışken ve bu şöhret heba olmadan bir de albüm çıkarayım’ diye mi düşündün?

Açıkçası uzun zamandan beri aklımda bir albüm yapma fikri vardı. Zaten konservatuvar mezunuyum. Keman ve piyano çalıyorum. Vokalistlik tecrübem de vardı. ‘Neden olmasın?’ dedim! Ama reklam filmlerimin beğenilip, tutulması da büyük şans oldu benim için.

- Genellikle şanslı biri misindir?

Çok şanslıyımdır, maşallah! Bugüne dek hep yapmak istediğim, sevdiğim işleri yaptım. Karşıma birlikte olmaktan keyif aldığım insanlar çıktı her zaman. Tüm bunlar bir insanın başına gelebilecek en büyük şans! Bir çok insan üç kuruş para için hiç sevmediği işleri yapıyor. Çok üzülüyorum. Yaptığın iş çok önemli çünkü. Aşk, meşk acısı dediğin şey üç günlük. Her şey boş.

AMCASI ÇETİN TEKİNDOR

- Oyunculuk eğitimin var mı?

Oyunculuk eğitimim yok. Ailemizdeki tek oyuncu amcam Çetin Tekindor! Belki yeteneğim genetiktir!

- Amcanın desteğini gördün mü?

Hayır hiç görmedim. Zaten o Ankara’da yaşıyor. Benim annem ve babam ayrı olduğu için sıkı akrabalık ilişkimiz oluşmadı. Amcamla zaman zaman sokaklarda, kafelerde karşılaşıyoruz!

- İlk olarak Zaga’da ünlendiğinde amcan seni aradı mı?

Zaga’dan önce deneyimim vardı. Eko TV’de VJ’lik yaptım. Zaten Okan Bayülgen beni programda izleyip, ‘Kim bu kız?’ diye sormuş. Akşamına da kanala gelip, ‘Böyle böyle bir program yapacağım. Sen de bu çalışmanın içinde yer almak ister misin?’ diye sordu. Gelelim sorunun cevabına... Amcam beni hiç aramadı. Zaga’da çalışırken Nişantaşı’nda bir kafede karşılaştık. Biz komik bir aileyiz! Benim babam bile özel olarak arayıp, ‘Seni izledim, çok beğendim’ demez. Zaten ayrı bir şehirde yaşıyor.

DUBAİ’DE ADA İSTİYOR

- Babanla annenin ayrı olması seni çok mutsuz etti mi ve tabii bu ayrılık bugün özel hayatına da yansıyor mu?

Annemle, babam ben 11 yaşımdayken ayrıldı. Ben mutsuz çiftlerin ayrılmasından yanayım. Çünkü çocuklar o ortamda büyüdüklerinde çok daha mutsuz oluyor. 11 yaşımdaydım ama ayrıldıklarına sevinmiştim! Annemle yaşamaya başladım. Özel hayatımın etkilendiğini sanmıyorum. Yaşantımdan memnunum.

- Özellikle canlandırmak istediğin bir karakter var mı?

Şu an aklıma herhangi bir karakter gelmedi ama ‘Şans Kapıyı Kırınca’ filminde oynadım. Burada canlandırdığım prenses rolü çok hoşuma gitti. Kabarık etekler giymek, küpeler, kolyeler takmak... Barbie bebek gibiydim! Artık sıradan bir rol oynayamam!

- Hangi oyuncuları beğenirsin?

Nicole Kidman, Brad Pitt...

- Peki hayalperest misin?

Hayatta iş konusunda hayal kurarak ilerlemem! Ama uçuk bir şey sorarsan, Dubai’deki Palmiye Adası’nda bir ev alarak David Beckham’a komşu olmak istiyorum!

Gerçek aşkı yaşayamıyorum!

ÇARESİZ: 15 yaşındayım. Şu ana kadar bir çok ilişkim oldu ama hiçbiri gerçek anlamda aşk değildi! Çünkü ben çok utanıyorum ve gerçek aşkı yaşayamıyorum nedense. Şu an hayatımda kimse yok, çok üzgünüm. Birçok kişi arkadaşlık teklif ediyor. Fakat ben aşık olmadan biriyle çıkmak istemiyorum. Bu benim için önemli. Ne olur bir çare bulun.

BAY AŞK UZMANI:
Şu ana dek yaşadıklarının adı ‘aşk ilişkisi’ değil zaten! Çünkü henüz 15 yaşındasın. En fazla hoşlanmış olabilirsin. Şu anda da hayatında biri olmadığı için sakın üzülme. Doğru bir karar almışsın; hiçbir şey hissetmediğin kimselerle çıkma. Böyle bir durumda çok mutsuz olursun. Bekle, her şeyin bir zamanı var. ‘Mutlaka bir aşk yaşamalıyım’ dersen hatalı kararlar alabilirsin. Kararlı ve mantıklı ol.

KöpeĞİmİn marİfetİ

n Bir gün köpeğimi yürüyüşe çıkarttım. Birlikte koşup, oynarken hoşlandığım çocuğa rastladım. Meğer çocuk da köpekleri çok severmiş. Böylece bize sohbet fırsatı doğdu. Köpekler hakkında konuşuyorduk. Birden bire köpeğim, hoşlandığım çocuğun ayağına çişini yapmaz mı! Utancımdan nereye kaçacağımı bilemedim! Elvira, 15


AJANDA

3 14 EYLÜL

İzmir Açıkhava Tiyatrosu’nda ‘Anadolu Ateşi’ fırtınası var!

3 16 EYLÜL

1994 yılından beri sahnelenen ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ Kulis Sanat Evi’nde... Her şey bir delinin tuttuğu günlükle başlıyor! Hayatta kaçmaz!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!