Trabzon'un gözü Benfica'da

Güncelleme Tarihi:

Trabzonun gözü Benficada
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 11:51

Trabzonspor, Portekizli golcü Makukula'nın transferini sonlandırmak için Benfica'nın yumuşamasını bekliyor.

Haberin Devamı

Bu transferin gerçekleşmeme ihtimali karşısında Bordo - mavililerin Dünya Kupası'nda mücadele eden ve bonservisi elinde olan oyuncuları yakın takibe aldığı belirtildi.

Taraftarın forvet transferi beklentisine cevap vermek için girişimlerini sürdüren Trabzonspor yönetimi, uzun zamandır gündeminde tuttuğu Portekizli golcü Aziza Makukula'nın transferini gerçekleştirmek için Benfica kulübünün bonservis bedelinde indirime gitmesini bekliyor. Futbolcunun da kulübüne Trabzonspor'a gitme konusunda baskı yaptığı ancak Benfica'nın, Makukula için istediği 4.5 milyon Euro'luk bonservis bedelinde indirime gitmeyi kabul etmediği belirtildi.

Bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşın Dünya Kupası'nı yakın takibe alan Bordo - mavililer, bonservisi elinde olan futbolcularla ilgileniyor. Kombine satışlarının çok az sayıda kalması nedeniyle taraftarı ateşleyecek bir ismi transfer etme konusunda kararlı olan Bordo - mavililerin, yüksek bedeller ödeyerek bir futbolcu transfer edebileceği de öğrenildi. Özellikle Başkan Sadri Şener'in yıldız bir futbolcu alınması konusunda ısrarcı olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

BARIŞ ATAŞ: "21 NUMARAYI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM"

Trabzonspor'da yeni sezonda 21 numaralı formayı giyecek olan Barış Ataş, doğduğu şehrin plakasını en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Barış, Diyarbakır'ı çok sevdiğini belirterek, "Trabzon ile Diyarbakır arasında kurulan kardeş kulüp köprülerini bende en iyi şekilde devam ettirmek istiyorum. Trabzonspor forması altında önemli başarılara imza atacağıma inanıyorum. Kulüp kapısından içeri girdiğim andan itibaren büyük bir heyecana kapıldım. Umarım bu heyecanımı performansıma olumlu bir şekilde yansıtırım ve 21 numarayı en iyi şekilde temsil ederim" diye konuştu.

GÖKHAN SÜZEN'LE TEMASLAR SÜRÜYOR

Savunmanın soluna takviye yapmak için araştırmalarını sürdüren Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Gökhan Süzen'le temaslarını sürdürüyor. Bu futbolcunun transferini kamp dönemine kadar sonlandırmak isteyen bordo - mavililer, İstanbul ekibiyle bonservis bedeli konusunda görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Gökhan'ın ise Bordo - mavili formayı giymeyi çok istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

TAKIM YARIN TOPLANMAYA BAŞLIYOR

Trabzonspor'un Pazar günü Davraz'da başlayacak olan ilk etap kampı öncesi futbolcular yarın toplanmaya başlıyor. Kulüp doktoru eşliğinde gruplar halinde sağlık kontrolünden geçecek olan Bordo - mavililerde tüm futbolcular kampa gününde katılması bekleniyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!