Trabzonspor'un son gözdesi Zurawski

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun son gözdesi Zurawski
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2007 14:03

Transfer sezonunun sona ermesine saatler kala forvet için girişimlerini sürdüren Trabzonspor'da, Rada Prica ve Mert Nobre'den sonra 2 yıl önce alınması için temaslar yapılan Polonyalı Maciej Zurawski de gündeme alındı.

Trabzonspor yönetiminin yarın toplanarak transferdeki son gelişmeleri değerlendireceği bildirildi. Ersen Martin'in İspanya'nın Huelva Kulübü'ne satışının ardından yönetim, teknik direktör Ziya Doğan'ın raporuna göre transfer konusunu yönlendireceği belirtildi.

Yönetimde ayrıca İstanbul Kartal Benzin İstasyonu ihalesindeki son durum, stat projesi, Musampa'nın durumu, Tomas Jun'un affedilmesiyle ilgili gelişmelerin de ele alınacağı öğrenildi. Bu arada futbolcuların geçmişe ait alacaklarının tamamını ödeyen yönetimin yeni sezon için prim sisteminde de değişiklik yapabileceği öne sürüldü.

"KAMPI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Teknik direktör Ziya Doğan, yarın başlayacakları kampta futbolcularının eksiklerini gidereceklerini söyledi. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın en çok kendilerine yaradığını söyleyen Ziya Doğan, şöyle dedi:
“Sezon başı İntertoto Kupası nedeniyle iyi bir hazırlık kampı geçiremediğimizi söylemiştik. Bu yüzden lige verilen ara bizim için çok iyi oldu. Bu kampta eksiklerimizi gidermek için disiplinli bir çalışma içerisine gireceğiz. Takım olarak her geçen hafta biraz daha oturduğumuzu biliyoruz. Bu kampta tüm futbolcularımı yeniden görme fırsatı bulacağım. Milli takımlara giden futbolcuların olmaması bizi biraz zora sokacak ancak diğer futbolcularımızın ne durumda olduğunu görmek açısından çok iyi bir fırsat olacak.“

Trabzonspor, yarın sabah 08.50'de THY'ye ait tarifeli uçakla Ankara'ya, daha sonra da karayoluyla 5 gün kamp yapacağı Bolu Koru Otel'e gidecek.

GENÇLER ELDE KALDI

Ziya Doğan'ın kadronun azaltılması için gönderilmelerini istediği genç futbolcular Selim, Eyüp Kadri ve Emre Hızarcı'nın hala bir kulüple anlaşamadı. Trabzonspor'un kiralamak istediği 3 futbolcuya bazı teklifler geldiği, bu önerilerin "Bonservis bedelleriyle alalım" yönünde olduğu için kabul edilmediği bildirildi.

Öte yandan sezon başında Denizlispor'a kiralanan Ufukhan'ın da sözleşmesini feshetmesi yüzünden Trabzonspor'un antrenmanına katılabileceği öğrenildi.

Ufukhan'ın Denizlispor teknik direktörü Güvenç Kurtar'la görüşerek, “Oynamak istiyorum. Artık hazırım“ dediği, ancak, “Hazır değilsin“ cevabı alması üzerine yolların ayrıldığı, genç futbolcunun da sözleşmesini feshettiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!