Trabzonspor'un puanını Umut Bulut çaldı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun puanını Umut Bulut çaldı
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 23, 2011 00:00

Barcelona takımın tek "çakması" Trabzonspor... Bu sözleri Şenol Güneş söylerken biraz da kibar davranıp takımına güvendiği için sarfetti...

Haberin Devamı

Barcelona takımı olmasa bile ona uygun futbol oynuyor...

Bir orta alan lideri ve yönetmen Selçuk, Colmen ve Jaja... Bu üçlü adeta ezbere top oynuyorlar, kimin  nerede, nasıl durduklarını bildiklerinden adeta ezbere top oynamaya başladılar...Bir Jaja var, adam "Bakkala bakıp, kasaba top atıyor". Zaman zaman duruyor kendisini kaybettiriyor, sonra bir sahneye çıkıyor sen misin Jaja dedirttiriyor. Ya Yattara? Sağ kanatta  rakip takımda oynayan sol beklerin vay haline, oyun boyunca karşısında durmak imkansız.
Burak  sanki yeniden doğmuş, eskisinden eser bile yok, bir insanın bu kısa zaman dilimi  içinde  değişen, değiştiren Şenol Güneş'i kutlamak lazım.

Oyunun birinci bölümü bitiyor tek gol var ama futbolun güzelliğini ekleyen Trabzonspor izleyenlere keyif veriyor...

Oyunun ikinci bölümünde , Trabzonspor orta alanı Ankaragücü'ne bıraktı, Trabzonspor oyun farklı bitirebilirdi ama, Umut Bulut kendi kendine kavga etmeye başladı. Bu zamana kadar atılmayan paslarla buluştu, ama Umut ne yaptı öyle pozisyonlarrı auta at deseler imkansızları yapmak için elinden geleni yaptı. Bir yandan Trabzonspor'un resmen  iki puanını kaybettiren kişi oldu... Ankaragücü'nün golünde Jale rakibin arkasında bıraktığında tek suçlu o idi. Zaten Trabzonspor'un en arıza yeri bu kanat ... Trabzonspor berabere  kaldığı için yanlış bir yorum getirmek yanlış olur, çünkü futbolu oynamak istiyor rakipte bu futbola karşılık verdiği zaman ortaya güzel sahneler çıkıyor.

Maçın hakemi Halis Özkahya  oyunun akışını hiç kesmedi, ufak tefek faulleri vermedi, oyunun temposunu arttırmak için kendisi de zorladı. Umut Bulut kendisine yapılan ufak tefek hereketleri hakeme bağlaması yanlış oldu. Burada kaçırdığı golleri unutturmak için Halis Özkahya'ya bağlamak istedi ama, Yemezler Umut Bulut...
Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!