Trabzonspor'a Yattara müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspora Yattara müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 14:42

Trabzonspor'da parasını alamadığı gerekçesi ile FIFA'ya başvurduğu iddia edilen Yattara'nın menacerinin, futbolcunun iki gün içinde Trabzon'a döneceğini bordo - mavili kulübe bildirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, Yattara'yla ilgili herhangi bir sorunları kalmadığını söyledi. Bu arada bordo - mavili takım Karşıyaka'nın Ümit Milli takım kalecisi Onur ile prensipte anlaşmaya vardı.

İBRAHİMA YATTARA GELİYOR

Trabzonspor yönetimi Gineli futbolcu İbrahima Yattara ile yaşadığı sorunları halletti. Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Gineli yıldızın iki gün içinde Trabzon'a geleceğini söyleyen Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, futbolcuyla ilgili tüm engelleri aştıklarını belirtti. Perekli, Yattara için Gine Milli takımından bir davet yazısı gelmediğini belirterek, "Bu nedenle futbolcumuz artık Trabzon'a dönmek zorunda kaldı. Kendisi de zaten döneceğini ancak milli takımdan bir yazı gelmesini beklediğini söylemişti. Şu an için ne parasal anlamda, ne de manevi anlamda her hangi bir sorunumuz yok. Geldiği günden itibaren takımla birlikte çalışmalarına başlayacaktır. Kendisiyle ilgili yapılan noter tespitinde ceza verilip, verilmeyeceğini ise Teknik Direktörümüz ve yönetimimiz belirleyecektir" diye konuştu.

Haberin Devamı

JEFFERSON'A GELEN TEKLİF YOK

Perekli, Brezilyalı file bekçisi Jefferson için kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını da belirterek, "Bu futbolcumuz bize gitmek istediğini söyledi. Biz de kendisine teklif geldiği taktirde gidebileceğini söyledik. Şu anda kendisi de kulüp arıyor" dedi. Perekli, transfer çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Hocamızın belirlediği isimler üzerinde yönetim kurulumuz araştırmalarını sürdürüyor. Biz elimizdeki mevcut kadrodan en iyi şekilde yararlanmaya çalışıyoruz. Yapılacak takviyelerle çok daha güçlü hale geleceğimize inanıyoruz" dedi.

ONUR TRABZONSPORLU GİBİ

Kaleci arayışlarını sürdüren Trabzonspor, Karşıyaka'nın Ümit Milli takım kalecisi Onur Recep Kıvrak ile prensipte anlaşmaya vardı. Futbolcu için Karşıyaka kulübü ile uzun süren görüşmeler yapan bordo - mavililer dün akşam, kırmızı - yeşilli kulüple 450 bin dolar ve 1. 5 yıllığına Yusuf Kurtuluş'u kiralık vermek şartı ile el sıkıştığı, ancak kesin bir anlaşmanın sağlanmadığı belirtildi. Ümit Milli takımında kalesini koruyan 19 yaşındaki genç file bekçisini özellikle isteyen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bu transferden dolayı oldukça mutlu olduğu belirtildi. Önümüzdeki günlerde Trabzon'a gelecek olan Onur'un burada yapılacak olan son görüşmeler sonrası resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

KIRIKKALESPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Trabzonspor, Cuma günü kendi sahasında Fortis Türkiye Kupası'nda Kırıkkalespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile devam etti. Jabi ve Yattara ile hafif sakatlıkları bulunan Ömer Rıza ve Tolga Seyhan'ın katılmadığı idmanda, Musa ve Hasan takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Önceki gün yapılan idmanda sağ ayak bileği burkulan Ceyhun takımla birlikte yapılan çalışmada yer alırken, bordo - mavili futbolcular idmanı düz koşunun ardından yarı sahada yaptığı çift kale maç ile tamamladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!