Trabzonspor, Yatabare, Waris ve Papadopoulos’u da aldı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor, Yatabare, Waris ve Papadopoulos’u da aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2014 15:38

Bordo mavili kulüp, forvet oyuncuları Waris Majeed, Mustapha Yatabare ve savunmacı Papadopoulos’u da renklerine bağladı.Bordo mavili kulüp, forvet oyuncuları Waris Majeed, Mustapha Yatabare ve savunmacı Papadopoulos’u da renklerine bağladı.

Haberin Devamı

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, transferin son gününde 3 ismi kadrosuna kattı…

Bordo mavililer, Rus ekibi Spartak Moskova’nın forvet oyuncusu Waris Majeed, Fransa’nın Guingamp takımının golcüsü Mustapha Yatabare ve Olympiakos’un savunmacısı Avraam Papadopoulos ile anlaşmaya vardı. Kamu Aydınlatma Platformu’na da (KAP) bildirilen yeni transferlerin özellikleri şöyle:

28 yaşındaki Yatabare bu sezon 3 maçta forma giydi. Kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi olan Mali asıllı Fransız futbolcu, önceki sezon attığı 22 golle Guingamp'ın Ligue 1'e yükselmesinde büyük rol oynamıştı. Geçtiğimiz sezon ise çıktığı 15 maçta rakip filelere 5 gol gönderdi.


Trabzonspor, Yatabare, Waris ve Papadopoulos’u da aldı


Trabzonspor’un özel uçakla Türkiye’ye getirdiği Yatabare’nin üzerindeki Boston Celtics forması büyük ilgi çekti.


Gana Milli Takımı’nda da forma giyen Abdul Majeed Waris’i Spartak Moskova, iki yıl önce Fenerbahçe’nin elinden kapmıştı. Rus ekibi, 22 yaşındaki forveti geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Fransa'nın Valenciennes takımına kiraladı. Burada 16 maçta 9 gol atıp 6 asist yaparak dikkatleri üzerine çeken Waris'in Rus ekibi ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Trabzonspor, Yatabare, Waris ve Papadopoulos’u da aldı


Ganalı golcü oyuncu Waris sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti.

Avustralya doğumlu olan Yunan futbolcu Avraam Papadopoulos, 30 yaşında ve 1.84 metre boyunda. 2002 Yılında Aris kulübü ile profesyonel sözleşme imzalayan Papadopulos, beş yıl aralıksız bu takımın formasını giydi. Aris’te oynadığı 95 karşılaşmada 14 gol atan Papadopoulos, 2008’de Olympiakos’a transfer oldu. Yunanistan Milli Takımı’nda da forma giyen tecrübeli futbolcu, defalarca şampiyonluk yaşadığı bu kulüpte 69 maç oynarken, 2 de gol attı.

Haberin Devamı


COLMAN'LA YOLLAR AYRILDI
Öte yandan Trabzonspor, Gustavo Alejandro Colman ile sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettiklerini KAP'a bildirdi.

KAP'a yapılan açıklama şöyle;

"Profesyonel futbolcumuz Gustavo Alejandro Colman ile kulübümüz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir. Anlaşmaya göre, futbolcuya, 457.000.-EUR'u hakediş bedeli ve 243.000.-EUR'u erken fesih bedeli olmak üzere toplam 700.000.-EUR ödenecektir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!